Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Pamientam, że kiedys widziałem film o snajperach, zaczynał się sceną jak zły snajper wchodzi na dach i montuje karabin. Dobry w tym czasie wysiada z samolotu (jest ochroniazem). Akcja sie rozwija i obaj scigają sie po mieście.
Film kończy się sceną na autostradzie.
Czy może ktoś kojaży taki fim ?

sliver??
basic instinct??

czy moze killing me softly??

a moze cos innego?
jakie sa wasze propozycje z tego gatunku?

Co sądzicię o filmach nakręconych na faktach? Wydaje mi się, że są one potrzebne(np. filmy biograficzne), ale często nie ukazują całej prawdy.Odpisujcie i wchodźcie na mojego bloga!:D

Nie wiem czy lubicie starsze filmy, ale jeśli tak, to które według was są warte obejrzenia?Którzy aktorzy ówczesnych czasów najlepjej spisywali sie w swoim zawodzie? Ja należe do młodszego pokolenia(i dlatego interesuję się dzisiejszym kinem)i zastanawiam sie czy warto wrócić do przeszlości aby podziwiać gwiazdy...

prosze was pomóżcie mi coś napisać mam w niej opisać problemy adaptacyjne jakie są różniece w przekaziez kisiązki a jak to zostało ukazane w filmie proszę was mój adres e-mail to: marcin271286@wp.pl zauważyłem że jest tu paru ekspertów w tym temacie czekam na waszą pomoc

Z okazji zbliżającej się 60 rocznicy wyzwolenia obozu koncentracyjnego w Oświęcimiu, który był centralnym elementem Holokaustu, postanowiłem poruszyć ten wątek.
W jaki sposób film powinien opisywać tą tragedię?
Który sposób jest najlepszy...elegijne obrazy w rodzaju Listy Schindlera czy Korczaka, pokazujące absurd...

więcej

Usiłuje dodać temat na blogu, ale kiedy wcisnę wyślij nic się nie zmienia,,,, nic nie moge dodać! Czy wam tez się coś takieko zdarzyło? błagam odpiszcie!! co mam zrobić ?!

Gra oparta na klątwie.... ja szczerze mowiac nie moge jej przejsc ;)

Poszukuje filmów, które skupiają sie na tańcu. Czy jak najwiecej tańca w miare dobrym wykoniu. Co polecacie?