Adres strony to: www.swiatfilmow.za.pl Nie jestem w stanie zaproponowac zadnych pieniedzy, bo strona nie zarabia. Dziala od okolo 1,5 miesiaca. Redaktorow na nie jest tylko dwoch ja i marteczka24 (zarejstrowana na filmweb). Jesli byl by ktos chetny niech sie zemna niezwlocznie skontaktuje !
E-mail:...
Zauważyliście, że w horrorach bardzo często mamy do czynienia z małymi, niewinnymi dziewczynkami? Dobrymi przykładami są np. "The Ring", "The Grudge - Klątwa" i powiedzmy "Gothika". Bardzo rzadko zły i wredny jest chłopiec, prawda? Co o tym sądzicie, może podajcie jakieś przykłady? Robią na was wrażenie takie "małe...
nie wiem dlaczego ale strasznie denerwuje mnie zachowanie co niektorych ludzi (a wlasciwie wiekszosci), ktorzy wychodza z kina jak tylko uslysza pierwszy takt koncowej piosenki. przeciez to jeszcze nie jest koniec filmu!! a najbardziej denerwujace jest to ze juz wtedy wlaczaja sie swiatla i gasnie film na ekranie:( nie...
więcej
Witam wszystkich miłośników filmu!!!
Mam pytanie: czy wie ktoś może, fragmenty jakiego filmu zostały użyte w teledysku ATB - Marrakech? Kiedyś widziałem jego zapowiedź w programie Film AB na niemieckiej stacji Viva,ale tytułu nie podali :-(
A przynajmniej za późno przełączyłem...
Kogo w filmie "Człowiek z blizną" przypadkowo zabił Tony Montana, gdy grupa z przeciwnego gangu zaatakowała mu dom?
Kogo w filmie "Człowiek z blizną" przypadkowo zabił Tony Montana, gdy grupa z przeciwnego gangu zaatakowała mu dom?