Film nie jest taki zachwycajacy jak go na reklamie obrazuja a zrsezta reklama dzwignia handlu. 0 akcji 0 strachu 0 wszystkie go co dobre i w porzadnym filmie powinno byc
jest to film o gościu który przyjechał do duzego miasta grać w hokeja.Jego brat grał grał kiedys w tej drużynie.On sam wychowywał się na farmie i tam uczył sie od ojca podstaw gry.Na końcu filmu zlutował jakiegoś bambra jak Krzysiu OliwaPomóżcie pleazz
Czy wiadomo już coś na temat tego filmu? A może ktos zna już datę premiery? Cóż na filmwebie zbyt wielu info. na ten temat nie ma a to taka znana postać...
Mam pamietacie moze jaki tytuł nosi film (jest on z lat 60-tych lub 70-tych, w każdym bądź razie stary jest to film) w którym akcja rozgrywa się w popkoju w którym przysięgli debatują nad losem oskarżonego skazanego na śmierć. Jeden tylk oz tych przysięgłych twierdzi ze skazany jest niewinny a reszta jest za jego...
Ostatnio dodałam obsadę do bajki Kryptonim Klan na drzewie (Rozkoszna gromadka z samego końca alei) no i mi niezaakceptowali i dodali komentarz "???". Co to "???" ma znaczyć???
Co myślicie na temat sequeli filmów, które z nich są fajne, które nie. Dla mnie Shrek 2 jest super i lepszy od 1, ale to że planują już 4 to trochę przesada. A wielka przesada to to, że już jest zaplanowany Spider Man 8!!!! Co wy myślicie na ten temat.
informacja pojawiła sie na http://www.jacky.republika.pl/ (pewnie nie tylko tam) i mam pytanie czy cos wiecie na ten temat poza krótką wzmianką i czy ktos miał np dostep do tej gazety i czy filmy w niej umieszczone są np. jakościowo godne uwagii (choc przy metropolis nie mozna oczywiście niczego duzego wymagać)...