Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję nagranego na jakikolwiek nośnik (VHS, VCD, DVD itp.) filmu dokumentalnego "KOKSIARZE' z 2002 roku. Bardzo potrzebuję tego filmu. Osoby będące w posiadaniu tego obrazu proszę o kontakt mailowy: klawish@interia.pl bądź GG- 4483665

Z góry dziękuję!!!

nie pamietam za dużo, ale chyba był francuski. Opowiadał on o jakiejś przedwcześnie dorosłej miłości kilkuletniego (7 może 8)chłopca do swojej rówieśniczki. w ogóle potem był bunt rodziców zakaz spotykania i ta dwójka dzieciaków ucieka gdzieś z domu chyba nad moze i tam ich przygarnia jakaś babka co im zdjęcia robi i...

więcej

Na stronie filmnews.blog.onet.pl możecie już zobaczyć nominacje w 20 kategoriach, w tym na najlepszy film.ZAPRASZAMY DO GŁOSOWANIA.
1WIPF.

Powiedzcie mi ludzie czy ktokolwiek z was ogladal 2 i 3 czesc filmu Poltergeist, bo nie wiem czy oplaca sie kupowac.

Wyścigi rydanów w Ben-hurze, walka Luka Skywalkera z Darthem Vaderem na Battle Star, tonięcie Titanica i wiele innych scen na długo pozostają w pamięci i pozostawią duży ślad w światowej kinematografii. Niektóre z nich to kamienie milowe w dzidzinie techniki o wiele lat wyprzedzające swoją epokę ale tęż mogą być to...

ALE SUPER!!! Właśnie przed chwilą kupiłem sobie "Czas Apokalipsy" (wersja reżyserska w pudełku) za 11,90. Twarde męskie kino w magazynie dla prawdziwych twardzieli - "Claudia"!
Coraz bardziej zaskakujące filmy dodawane są do kobiecych pism. Myślałem, że po "Drodze Smoka" i "Wściekłych pięściach" z Brucem Lee w NAJ...

więcej

Niby jestem na bieżąco ze wszystkimi nowinkami filmowymi, ale tak naprawdę to nie wiem na co się do kina wybrać lub co obejrzeć w domu. Może ktoś mi poradzi?

proszę o pomoc w znalezieniu polskich napisów do "rzeźni nr 5 "
szukałem już wszędzie i nigdzie nie znalazłem ( napiszone , itd....)

Witam!!!
Potrzebuję waszej pomocy w sprawie tytułu filmu. Opowiada on o seryjnym mordercy, który handluje rzadkimi okazami lalek. Swoje ofiary po zabiciu układa w ten sam sposób jak wspomniane wyżej lalki. Ściga go pewna kobieta (detektyw,psycholog), która kiedyś mu uciekła i co jakiś czas dopadają ją wspomnienia z...

więcej

Fred Kreger zapisal sie w historii kina jako najbardziej wyrafinowany morderca i przesladowca wszechczasów. Jason z piatku 13, próbowal go wyprzec z kin, ale nie udalo mu sie. Powinno byc wiecej filmów z Krueger'em.