Witam. Szukam pewnego filmu - nie znam tytułu ani roku produkcji. Jedyne co wiem to to że film opowiada historie kolesia bez włosów, o bardzo białej skórze, który posiadał jakieś nadprzyrodzone dary (uzdrawiał itp) i przez to ciężko mu było "dogadać" się z ludźmi. Jakby ktoś kojarzył o jaki film chodzi to byłbym...
Nie lubie polskich filmow akcji, nie moge patrzec na sposob w jaki sa krecone ujecia a pozniej montowane. nie wydaje wam sie ze sa anemiczne, nie ma tej dynamiki co w amerykanskich filmach. dlaczego nikt w polsce nie pokusil sie do nakrecenia filmu akcji w stylu matrix, blade, equilibrium czy x-men. np. ogladajac...
Szukam filmow na podstawie ksiazek tego kolesia, ma ktos moze pozadna liste wszystkich jego ekranizacji, poza tym czy Cabin fever powstal na podstawie ksiazki Kinga bo nie jestem pewien??
Czy może ktos pamieta stare dobre komedie erotyczne w stylu "Lody na patyku". Jak ktoś zna jakies tytuły to niech mi troche pomoże i odświerzy mi pamięć. Chodzi mi jeszce po głowie jeden film ale za bardzo nie pamietam, rzecz dzieje sie w jakimś kurorcie w Alpach(chyba) oczywiści piekne pokojówki i takie tam rózne...
znacie taki serial, był on kiedyś (ok,7 lat temu) nadawny przez TVP1 .
był jakis komandos, i on pracował z jakimis modelkami, chyba rbili im zdjęcia do jakich gazet albo coś w tym stylu, nie pamietam dokładnie, i chyba współpracował z agentką tych modelek.
potem zmienili tego komandosa bo zginął na planie(naprawdę...