Widziałem ten film i sądzę że to totalna KLAPA Efekty są do bani(przynajmniej dla mnie) a co wy o tym sądzicie??
POZDRO
JEŻELI ZBIERASZ TAK JAK JA ULOTKI FILMOWE SKONTAKTUJ SIĘ ZE MNĄ A JA MOGĘ SIĘ Z TOBĄ WYMIENIĆ!!!!!!!!!!!
E-mail: kriskkk@wp.pl
Nick na FW: Czarny rycerz :)
Czekam. PISZCIE NATYCHMIAST!!!!!!!!!!!!!!!!
szukam osoby ktora ma u siebie film "zakochany bez pamieci" bardzo bede wdzieczny jesli znalazlby sie ktos kto moglby mi go udostepnic:)
hej ludzie! uwielbiam ten film nawet bez specjalnego przygotowania (czyt. paru browarkow)! Chyra, Bloom & Borcuch to jest to!!! jestem oddaną fanką sceny z Jezusem i... "babci która pękła"!!! pozdrowionka dla Pana Jacka & wszystkich wielbicieli! do zobaczenia na "TuliPanach"...
Oglądałam kiedyś taki film. Był sobie chłopak i dziewczyna, ale ona przebierała się za chłopaka, bo jej opiekun jej kazał. Mówił, że chłopcy mają łatwiejsze życie, bił ją i kazał pracować w cyrku. Chłopak i dziewczyna mieli po 11-13 lat. Zaprzyjaznili sie i na koncu aresztowali tego opiekuna dziewczynki. Film chyba...
Jestem fanem Bonda, jednak myślę że na 20 filmie powinni zaprzestać produkcji co wy o tym sądzicie??
Dziś po raz drugi obejrzałem ten film i po raz drugi zadaję sobie pytanie czy tytuł nie został wybrany konkursem na najbardziej żałosny i odbiegający od treści. Jim carrey po raz kolejny zadziwia mnie jako prawdziwy aktor i muszę przyznać że w takich rolach jak Trumana albo Andyego bardzo go lubię. Oby tak dalej.
A...
Bracia i siostry, płaczmy wszyscy- Pierce BRosnan nie będzie już grał agent 007... Teraz producenci mają zagwozdkę- kto powinien wziąć na siebie ciężar tak uwielbianej postaci. Były plany obsadzenia w tej roli czarnoskórego aktora, a nawet kobiety... Naszczęście dla nas- wiernych fanów- oszczędzono nam tych wątpliwych...
więcej