Na pewno wiecie o co mi chodzi ;) Historie z niewymuszonym klimatem, wyraziści bohaterowie, dialogi soczyste lub pamiętne oraz klasyczne już dziś sceny choćby film był sprzed tygodnia. Takie generalnie dla ludzi lubiących kino :) Może uda nam się cokolwiek takiego wyodrębnić....
Czy ktoś wie gdzie może być tekst do piosenki "Victory" The Pirates & Mike Brady z filmu The Pirate Movie.. to ta piosenka z magazynu "Morze" ...pomóżcie
Ponownie powielam temat, ktory zamiescilem wczesniej! Piszcie swoje spostrzerzenia! Zapraszam na blog Flagrant
Aż dziw że tego tytuł nie ma w bazie filmwebu. Informacji i ja nie będę dodawał jako iż nie chcę kopiować z innych serwisów. Jednak jak dobrze że czasami zanużę się w ich odchłań. W ten właśnie sposób dogrzebałem się do wogóle nie znanego mi tytułu - Villmark. Jest to norweski horror z roku ok. 02-03. Film opowiada o 5...
więcejOd jakiegos czasu mam obsesje na punkcie wyłapywania roli jaką odgrywaja w filmach tunele wentylacyjne...Ileż to niemozliwych do wykonania zadań udało sie dzieki nim,ileż to spektakularnych ucieczek sie powiodło, a ilu bohaterów uratowało życie w ten jakze prosty i niezwykle skuteczny sposób.I zawsze się zastanawiam co...
więcejInteresuje sie tancem i uprawiam ten sport i bardzo ciekawia mnie filmy właśnie o nim. Sama moge polecic "Save the last dance" , "You got served" , "Flashdance". A wy co możecie mi polecic ? ? ?
Jaką komedię romantyczną możecie mi polecić ??
Uwielbiam takie banalne filmiki :)
Potrafią mnie rozbroić, wyluzować i zapomnieć na chwilkę o sprawach codziennych.
Słyszałem, że podobno na QDVD Terminatora 2 znajdują się ukryte dodatki (między innymi alternatywne zakończenie). Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak je odkryć?