Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje filmow ktore zostaly nakrecone pod wplywem fascynacji mitologia lub mitem... takze filmow w ktorych znajde bohaterow kreowanych poprzez fascynacje mitami...

Mam juz fascynacje mitem herosa - 'Superman"
i fascynacje postawa prometejska i mitemp prometeusza - 'Lista Schindlera'

przydalby sie jakis film...

więcej

Oglądałem nie dawno ten film jest odjazdowu podobny trochę do filmu Obcy kontra Predator musicie go obejrzeć jest niezły, efekty są wypasiaste. Pozdrawiem;)

Oglądałem nie dawno ten film jest odjazdowu podobny trochę do filmu Obcy kontra Predator musicie go obejrzeć jest niezły, efekty są wypasiaste. Pozdrawiem;)

Który według was to najlepszy film 2004??? Ja bym postawiła na Shreka 2, albo Zakręcony piątek. (może dlatego że to tak lubie:):):) A wy jak myślicie???

Jakie filmy lubicie najbardziej i jakie filmy moglibyscie ogladac godzinami ??

Co sądzicie o tym filmie.......Moim zdaniem jest to doskonała komedia dla całej rodziny......:-)

Pozdro

Według mnie świetny. Jestem bardzo ciekawa co Wy o tym sądzicie...

Jestem tu nowy i jeszcze wszystkiego nie weim. Proszę więc, napiszcie jak można dodawać nowe filmy, aktorów, kina. Krok po kroku. Bo ja nie umiem:-(((

Jedne z moich ulubinych to "Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz co jest w środku ( na co trafisz ) oraz "Kiedy nie będzie miejsca w piekle zmarli wyjdą na ziemię".

Jak już wiemy, polskim kandytatem do Oscara jesy film Pręgi. A według was, który powinien obiąć to stanowisko?