Piszcie jakie gatunki filmowe najbardziej was interesują, które z chęcią oglądacie: dramat, horror, melodramat, komedia, film sensacyjny, kryminał, western, itd....
czy ktoś moze zna tytuł piosenki z filmu maska zorro która leciała na końcu filmu ?? ;) (na początku chyba też).. taka wolna.. spiewał facet z babą :)
wiele filmów jest zrobione na podstawie książek komiksów i innych podajcie filmy które według was mają najlepsze fabuły
ponawiam moj temat - czy ktos wie jaki ma tytul piosenka ze spidermana2 pojawiajaca sie gdzies w polowie filmu, gdy Peter zdecydowal byc tylko sobą i idzie po ulicy. to jakis klasyk, i jest bardzo optymistyczny, wiec jak ktos wie to przosze piszcie aniutekchomik@o2.pl
Jakie filmy produkcji polskiej XXI wieku kochacie, podziwiacie, uwielbiacie? Ja uwielbiam Pianistę, a wy?
Macie ulubionych reżyserów, lub chociaż któregoś z nich bardzo lubicie i z niecierpliwością oczekujecie na ich kolejne filmy, a każdy z nich oglądasz z wielkim zapałem? Jeśli tak- to napiszcie jaki to reżyser.
Oglądałem ostatnio Faster Pussycat! Kill! Kill! z 1966 roku i mnie totalnie rozwalił.
Pytanko
Jakieś jego inne filmy ktos zna i czz są równie "dobre" hehe
raczej do męskiego grona
szczałka
Shaun Parkes jest dla mnie bardzo dobrym aktorem i jeszcze lepszym przyjacielem. poznalam go na Wyspie Man gdzie pracuje w hotelu. Przyjezdza tu wiele slawnych gwiazd ale ten facet to najzabawniejszy gosc jakiego poznalam
Proszę innych użytkowników Filmwebu o małą pomoc. Chodzi mi o jeden film - horror. Tylko nie znam tytułu, ani aktorów grających w nim, nic. Mam nadzieję że ktoś mi pomoże. Próbowałem szukać w googlach słów kluczowych i nic :( Film ten obejrzałem może z 10 - 11 razy we wczesnych latach 90.
Fabuła filmu (może nie jest...