Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Obejrzalam niedawno film pt. The forgotten. I musze powiedziec ze byl bardzo dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Proponuje wszystkim na pojscie na ten film. Jesli lubisz film pelen akcji i ktory moze cie uniesc z siedzenia Oto on!!!!!!!!!!!!!! Oczywiscie Julianne Moore jest znakomita w tym...

Piszcie tu, co sądzicie o Clincie Eastwoodzie?
Jakie filmy z Jego udziałem widzieliście (bo skoro interesujecie się filmem, a tak mi się wydaje, to musieliście widzieć jakiś film Clinta) i jakie polecacie?
Który jest najlepszy, a który najsłabszy?
W ogóle piszcie wszystko, co wam przjdzie na głowę, oczywiści a...

Witam Wszystkich.

Od dawna już poszukuje tytułu filmu, który nadała telewizja (TVP, Polsat?) bardzo dawno temu (rok 90, 91, 92?) tuz przed Wigilia Bożego Narodzenia. Wg mnie film mógł pochodzić z lat 60'tych, dwoje kochanków, kobieta i mężczyzna, co roku i przez wiele lat, spotyka sie przed wigilia, aby spędzić...

Co sądzicie o tym gatunku filmowym? Jakie tytuły szczególnie cenicie?

Witam! Będąc dzieciakiem oglądałam tylko jeden jedyny raz film (animowany), który wawarł na mnie ogromne wrażenie. Niestety nie zapamiętałam tytułu, przypominają mi się tylko niektóre szczegóły. Film oglądałam mniej więcej na początku lat 90. (ale oczywiście mógł być starszy), nie było w nim prawie albo wcale dialogów,...

więcej

Witam
Poszukuję tytułu horroru, który oglądałem w czasach boomu wypożyczalni i odtwarzaczy wideo w Polsce czyli począku lat 90ty. Podejrzewam zatem że horror był wyprodukowany w latach 80tych na początku...

Otóż pewne fakty - bohater zaczął grać w jakaś grę (używał chyba dużej kości, podobnej do Rubika), w wyniku...

więcej

Jestem tu nowy i jeszcze wszystkiego nie weim. Proszę więc, napiszcie jak można dodawać nowe filmy, aktorów, kina. Krok po kroku. Bo ja nie umiem:-(((

Jestem tu nowy i jeszcze wszystkiego nie weim. Proszę więc, napiszcie jak można dodawać nowe filmy, aktorów, kina. Krok po kroku. Bo ja nie umiem:-(((

Uwielbiam ten seriali i za kazdym razem gdy go ogladam doslownie "leje" ze smiechu zwlaszcza z Hiacynty-ona jest nie do przebicia,a zawdzieczam to gazecie TvOkey ktora wpadla na genialny pomysl zeby ten serial do kazdego numeru dolaczac,ciekawa jestem co dadza za nastempny serial,fajnie gdyby to bylo "Alo,Alo..". A WY...

więcej

Pamiętam, kiedy byłem mały zawsze oglądałem filmy późno w nocy. Na jakimś kanale zawsze leciały stare, czarno białe filmy. Raz w tygodniu przekradałem się z poduszką do pokoju z telewizorem, cichutko, aby nikogo nie zbudzić.Do dziś pamiętam, o czym były te filmy, choć tytuły już dawno okryła niepamięć. W tedy zaczęła...

więcej