Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jeśli byliście fanami bajek Disneya, lub jeśli którąś z nich widzieliście i wywarła na was wielkie wrażenie, to napiszcie jaki to był film (animowany).

Co sądzicie o serialu "M jak miłość". Tak nawiasem mówiąc za minutkę będzie leciał. O już się zaczyna. Kończę. Piszcie.

Jaki jest ulubiony sport głównego bohatera(Reubena Feffera)?

Mam pytanie jakie znacie zekranizowane książki????? Potrzebuję je do tematu maturalnego, proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!

Witam.
Czy ktoś pamięta może film (wyemitowany swego czasu na nieistniejącym już rtl7) w którym najpierw widzimy młodego bohatera odpychanego przez swoich rówieśników, miał ojca i matke ?pijaków?, w domu miał straszny syf. Była też dziewczyna, której bohater sie przyglądał.później widzimy bohatera siedzącego przed...

więcej

Wiecie może z jakiego filmu jest to cytat?

..."Rodzice wieszali ci kotlet na szyi aby chociaż pies chciał sięz tobą bawić"...

Czekam na odpowiedzi;)

Chcę iść na film Osada. Znajomi mi odradzają, ale tam gra Adrien Brody. Iść czy nie? Proszę, napiszcie czy warto czy nie.

W najbliższym tygodniu chciałbym pójść na Osadę. Jedni mi odradzają, inni polecają. Iść czy nie? Napiszcie swoje zdanie i doradzcie mi.

Piszcie o najbardziej skandalizujących, prowokacyjnych, kontrowersyjnych filmach w historii kina, takich jak np. "Kaligula", "Ostatnie Tango w Paryżu", "Ostatnie kuszenie Chrystusa", "Wielkie żarcie".

Czy ktoś zna ten film krótkometrażowy?