Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak sądzicie: czy "Pręgi" mają szansę na zdobycie Oscara?

Jeśli widzieliście jakiś film z Joshem Harttnetem, to napiszcie jaki polecacie.

heyah!
kiedyś na stronie FILMWEB'u w rankingu filmów ułożonym wg ich popularności było 500 pozycji; obecnie jest TOP 100;
chciałbym tylko zapytać czy można by wrócić do tej 500 lub zrobić ranking na 1000 filmów albo jeszcze lepiej, zrobić żeby w rankingu były wszystkie filmy?
taki ranking jest moim zdaniem...

Co sądzicie o tym filmie?????????? Podobno jest świetny ale jak go obejrze bede bardziej przekonany do tego. Ale tak ogólnie to co o nim sądzicie?????????????

witam serdecznie :)
poszukuję polskich napisów do filmu "o Angliku, który wszedł na wzgórze, a zszedł z góry" (The Englishman who went up a hill but came down a mountain)
dzięki wielkie za wszelkie informacje :)

Nie znam tytułu ale dokladnie pamietam o czym był film.
wiec
Film opowiada o małym chłopcu ktory jest podobno nieuleczalnie chory jesli dobrze z upłym czasu przestaje chodzic traci włosy przestaje mowic... Jego ojciec nie poddaje sie i zaczyna studiowac w domu ksiazki i odkrywa lek na ta chorobe dostaje doktorat z...

więcej

Czy są filmy, ktore Was rozśmieszają do łez? Dla mnie takim filmem obecnych czasów jest "Shrek" i "Shrek 2". A z tych starszych to: "sami swoi", "Akademia policyjna".

.. z was jakis film o Świętym franciszku z Asyżu ? np . "Franciszek" , "Franciszek z Asyżu", "Franciszek, kuglarz bozy"

prosze o pomoc

Jak chyba każdemu tak i jemu zdarzały się słabsze role [teraz z głowy pamiętam np. "Great Expectations" z Gwyneth Paltrow i E. Hawkem czy "Nie jesteśmy aniołami" - to było straszne: De Niro ograniczał się do krzywienia, za przeproszeniem, gęby, "Frankenstein"] oraz oczywiście te wspaniałe

więcej

Mam takie małe pytanko, być może wyprzedzając fakty:

Jeśli p. Krystyna Feldman dostanie nagrodę za najlepszą rolę w filmie "Mój Nikifor" - to jaka będzie to rola: nalepsza męska czy kobieca?