Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam na kolejnym blogu, tym razem jest on poświęcony wybitnym jednostkom którzy przyczynili się do zwiększenia popularności.
mogą to być producenci aktorzy reżyserzy scenarzyści wszyscy którzy zaistnieli w filmowym świecie i zostawili ( nie konicznie czas przeszły)
znaczące znaki mające teraz wielkie znaczenie dla...

więcej

Czy uwazacie ze w bajkach typu-Nemo,Ice Age,garfield czy nawet w filmach typu-Asterix i Obelix,RRRrrrr itd... dabing jest najwazniejszy??? mi sie wydaje ze tak dla mnie te filmy bez dabingu bylyby conajmniej beznadziejne chociaz niektore (i tak sa) heh...

według was jaka jest wasza ulubiona parodia :)?

Ratujcie mnie!!!!!!!!!1 Czy to prawda że powstaje III część tego filmu? Podobno ma powstać jeszcze IV i V? Jeżeli tak to mam tylko jeden komentarz: CZAS UMIERAC!!! O ile pierwsza część była spox, to ja boje się tej trzeciej.... Jeżeli ją zepsują tak jak drugą to przestaje chodzić do kina....

Czy podobał Ci się film?
Pisz o swoich wrażeniach

Bo dla mnie bomba tylko ja tej Drew Berrymore nie lubie ale ogolnie film fporzo heh... A jak dla was???

Retujcie mnie przed Blade: Trinity!!!!! Ja nie mogę ścierpieć już drugiej części, a podobno ma powstać jeszcze czwarta. Pierwsza była spox więc dlaczego zmienili reżysera? Dlaczego zmienili charakter Blade`a? Powiedzcie????

/Jak myślicie czy "osada" zostanie hitem tego roku/?????????????/

DZIĘKI

Jak się daje obrazek przy loginie ? Dzięki

Witajcie !!!

Poszukuję filmu Buried Alive. Polski tytul to "Pogrzebany żywcem"
Format nieistotny VHS, VCD, DIVX, z TV . Istotne jest tylko to żeby była w miarę dobra jakość.

Czekam na propozycję
Pozdrawiam