Poszukuję danych na temat filmu "Upiór w operze" prod USA z roku 1925. Z jakich powodów film te znalazł się w kolekcji "Mistrzowie Filmu"
Żadna historia filmu w języku polskim nie podaje nawet wzmianki o nim.
Jakie powinny być nominacje do przyszłych Oskarów? Stawiam na Toma Hanksa na naj. rolę męską za "Terminal".
Juz nie wiem co mam zrobic Mam na imie Mateusz wiem to co teraz napisze to bedzie jak jakis dramat milosny czy cos takiego ale prosze mnie wysluchac . Mieszkam w Lesznie mam 24 lata poznalem cudowna dziewczyne z Wschowy bylismy z soba ponad 8 miesiecy wielkie plany na przyszlosc juz probowalismy razem mieszkac lecz tu...
więcejtemat mowi sam za siebie ..... ale to sie pewnie nie zmieni ... a wiec jesli znacie jakies dobre linki zawierajace muzykę filmową (szególnie pliki muzyczne) to umiescie je łaskawie tutaj
Nie wiem czy zdajemy sobie z tego sprawę ale wielu znakomitych aktorów jest , no cóż w wieku , w który m jest już raczej w dół. Wielu jż odeszło. Coraz częściej się boję że odejdą, choć tak napraede ich nie znam to wyczuwam pewną więź i wiem że będzie mi ich brak...
Polacy nie umieją robić dobrych filmów,dlaczego?
To dlatego, że niemają na tyle kasy aby zrobić dobry film,
no i niekiedy dobrych pomysłów.
Można mieć tylko nadzieję ,że kiedyś będzie lepiej.
Szukam wszelkich filmów o przygodach toxic avengera i innych z wytwórni Troma. Jeśli macie coś chętnie zapłacę za skopiowanie.
martines26@autograf.pl
hej!
mam do Was wszystkich pytanie - jaki to film:
opowiada o pierwszym locie człowieka na księżyc (marsa?) - ale całość jest jednym wielkim oszustwem. astronauci wcale nie lecą tylko wszystko jest filmowane w jakimś studiu i kiedy jeden z nich postanawia przerwać milczenie i wyjawić tajemnicę prasie - to wtedy...
Niedawno skolowalem sobie Pitch Black w avi, film ma teoretycznie 703 MB. Niby ok, jednak jego rozmiar na dysku jest wielki. No i nagrywarka nie chce go zaakceptowac. Brakuje doslownie 2MB miejsca. Czy wiecie jak mozna taki film zmiescic bez koniecznosci grzebania w strukturze nagrywarki :) Moze jakies dzielenie...