Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jaki waszym zdaniem jest najlepszy film lat osiemdziesiątych? Jeśli to zbyt trudne (bo było wiele perełek) to możecie podać np. 3,4 albo 5 ulubionych tytułów z tego okresu :) Ja osobiście miałbym kłopot - The Thing, Blade Runner, Aliens, Predator, Evil Dead 1 & 2 itd. :))) Chętnie poznam wasze gusta ;) ***jesli kiedyś...

więcej

Rewolucje ... (nie matrix)

użytkownik usunięty

Jakie wasze zdaniem filmy wywołały małe rewolucje w kinie , pokazały coś czego jeszcze nie było na ekranie , wywołały szok, zmieniły coś w kinematografii ? Ja uważam że dużo w kinie zmieniły Gwiezdne Wojny oraz 2001 : Odyseja Kosmiczna , szczególnie w dziedzinie efektów specjalnych i kinie science -fiction. Z innych...

więcej

mam pytanko jak w najprostszy sposób można zmieniać format fotki z dowolnego na 150*200
z góry wielkie dzięki i respecta jak by się ktoś pofatygował o odpowiedż

Bardzo lubie anime i chcialabym żeby ktos polecił mi cos dobrego :). Moze wymiencie 10 wg was najlepszych anime...

1. Co to jest "Film-Noir"??? (bo nie wiem!)
2. W Oscarach jest kategonie "Montaż Efektów Dźwiękowych". Co to takiego?

Według mnie to Alan Rickman jest nr 1 a według was kto???????????

jakie horrory najbardziej lubiće albo jakieś inne ciekAWE filmy muj ulubiony to albo nie nie powiem albo powiem to PREDATOR a wasze czekam na odpowiedzi siema

a szczególnie chodzi mi o mecze Polski z udzialem Dudka i te mecze z udziałem Buffona. jak ktos ma to niech napisze na gg 6694420 albo na e-mail polska372@wp.pl

jakie filmy lubicie oglądać najbardziej:HORROR,komedie,kryminał itp.

co myślici o przejściu Beckhama do AC MILAN