Próbowałem byc aktywny, pododawałem nawet pare info o aktorach ale dalej punktów 0 i oczekiwanie. Wiecie moze ile w praktyce trzeba czekac by moje rewelacje zostały zaakceptowane? Bo 2 tygodnie minęło...z góry dzieki za pomoc
mam pytanie ... jak dodac zdjecia do galerii zdjec ale nie jako plakaty.... bo kilkanascie zdjec nie zostało mi zaakceptowanych... prosze o odpowiedz i pomoc! :)
Nie wiem, gdzie można znależć listę laureaów konkursów organizowanych w marcu w Filmweb. Czekam na informację.
widziałam go niestety dawno, dawno temu, ale pamiętam, że swojego czasu puszczali w telewizji ten film dość często. otóż historia dzieje się w hollywood w latach mniej więcej 40/50. jest tam młoda blondynka, która marzy, by zostać aktorką, ale nie najlepiej jej to idzie i facet, z którego jakieś dziecko wciąż się...
Zastanawiam sie czy zdarzyło wam sie oglądac jakis film, w miare interesujący, którego zakonczenie wam sie nie podobało?? Jak byscie taki film wy zakończyli gdyby to zależało od was???
Która z was posiada film Son of Darkness to die for . Prosze o skontaktowanie ze mną w @ agnes_carlos@bravo.pl dzięki z góry. pozdrawiam
Ogladacie ten serial?Ciekawa jestem jak wam sie podoba. ogladalam 2 odcinki i jak narazie pozytywnie tylko za pozna pora emisji.