Pomocy!!!
Wszystkich kinoznawców proszę o pomoc: poszukuje jak największej liczby filmów opowiadajacych o dziennikarzach. Najlepiej, żeby filmy były mało znane i nie amerykańskie.Jeżeli ktoś podrzuci mi coś azjatyckiego, to ozłocę!!!
Z góry dzieki i pozdrawiam!!!!!!!!
Poszukuję Latający Cyrk Monty Python (serial) w formacie .avi (około 50 odcinków). Interesuje mnie komplet i niezla jakosc (co najmniej 150MB na plik). Możliwa wymiana przez pocztę - spora kolekcja divx w zamian:)
Poszukuję filmów o młodzieży i dla młodzieży (obojętnie czy to komedia, horror, film obyczajowy...), które ukazały się na DVD i do których oryginalne (profesjonalne) polskie napisy są drętwe, sztuczne, zbyt grzeczne..., natomiast napisy amatorskie (do znalezienia w sieci) są lepsze, żywsze, naturalniejsze i w miarę...
co za film !!! wyglada na to,ze to najlepszy film tego stulecia. prawdziwy artyzm tworcy i bohaterow. zabijajac billa tak naprawde rodza sie w nas niesamowite emocje.koloryt,ujecia.prawdziwosc.tego nie spotyka sie w jednym filmie.i na tym nie koniec.ten film pokazuje,ze w zyciu jest zawsze czas na wszystko, co...
Szukam ballady którą spiewał na koncu filmu Aleksander Stepakow.
Czy można gdzieś znaleźć jakieś Mp3, Mid, wav czy cóś?
Help please!
Witam. Potrzebuje film Richie Rich dla synka, bo kiedys ogladał i teraz mnie meczy. Szukałem juz chyba wszedzie, czy moglibyście mi poradzić skad mogę kupić lub wypoczyczyć ten film. W wypozyczalniach nie maja :( POMOCY !!