Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chyba wiekszośc z nas chciła by zagrać w jakimś filmie ... Kogo wy chcieli byście zagrać ???

...gdzie można zdobyć oryginalną (legalną) kopię filmu "Hair"??? Najlepiej na DVD...

Jupi:) Niedługo premiera (mam nadzieję że będzie super) filmu "Sekretne Okno" w roli głównej mój ulubiony aktor Johny Deep. Ja wiem że to może za wcześnie ale może ktoś z was miał okzję go już widzieć...? bo z tego co wiem to w stanach premiera była kilka miesięcy temu. No ale i tak czekam na premierę w polsce z...

Napiszcie co sie wam najbardziej podoba w tym filmie. Ja kocham Quentina za te wszystkie beznadziejne gadki o stopach, haszbarach i takie tam. Podoba mi sie ze zwraca uwage na takie pierdolowate szczegoly jak np. gdy Butch i Marcellus maja byc wydymani przez Zeda. Kumpel Zeda sie pyta gdzie to zrobia, a ten mu na to ze...

więcej

Jaki był największy niewypał wśród filmów, które oglądaliście?

Jaki będzie najlepszy film na Świętach Wielkanocnych według Was? Czy może nie będzie nic interesującego Was? Piszcie! Pozdrowienia!

Poszukuje odcinki Monty Pythona od 22 do 45. Czy ktos wie jak je zdobyc???

kiedyś czytałem, że ma powstać parodia Zorro, a reżyserami mają być ci, którzy zrobili Scary Movie. Na pewno jest to prawda, bo czytałem ten artykuł na łamach filmweb'u. Ale nie wiem czy film ten już powstał, czy jest w produkcji. Prosze o wiadomości!

nie pamiętam dużo, chodziło w nim o to że grupa ludzi zaczeła pod miastem kopać tunele bo chcialei jakies złoto czy coś takiego i na końcu filmu całem miasto się zapadło od tych tunelów. Akcja sie działa chyba na początku XX wieku albo wcześniej (chyba XIX wiek).

Jak umieścić zdięcia,plakaty,skriny,itp.??????