hi,
I wish to download the tailer of "przesluchanie" if it exists,
do you know where I could find it?!!
(or any other trailers for polish films)
I also would like to know if there is a (region 1 version) on DVD for the film "przesluchanie'
ps. email me back, you can answer in polish
thank you
czy moze ktos podac link lub wyslac wiadomosc na maila o zdobywcach zlotych palm i grand prix festiwalu w cannes z ostatnich... hmmm 30 lat
Film Quentina Tarantino jest jego 4 dzielem. W swoin filmie wpaniale przedstawia motyw zemsty ale jego głównym celem nie jest pokazanie uczucia samego w sobie ale dzałania. Tarantino wie kiedy, jak i w jakich ilościach pokazac krew. Mimo tandetnej i oklepanej fabuły (w iluż to filmach poruszany był podobny temat) film...
więcejchodzi mi o tytul i wykonawce piosenki z filmu "underground" z momentow ze zdjeciami m.in. konca wojny i smierci Tito
Witam. Skad sciagnac albo gdzie kupic film "Aniołeczki" (Perfect Little Angels)? Bardzo prosze o pomoc
Owy film to komedia science fiction. Dosyć stara produkcja, ale kolorowa (myślę, że mniej-więcej z lat osiemdziesiątych). Chyba amerykańska, ale nie jestem pewien.
Film ma oólnie bardzo ciekawą koncepcję. Pewien szalony naukowiec w przyszłości bada po jakim czasie oglądania najgorszych filmów na świecie następują...
Słuchajcie, jestem fanem japońskiej godzilli, widziałem wiele filmów z niej udziałem. Jednak moim zdaniem najlepszy jest film, którego nie widziałem "Monster Zero" (w Polsce w 1970 r. jako Inwazja Potworów). Jeśli ktoś ma jakieś materiały o tym i o innych filmach no i same filmy to proszę o kontakt na e-maila. (sorry,...
więcej