Jupi:) Niedługo premiera (mam nadzieję że będzie super) filmu "Sekretne Okno" w roli głównej mój ulubiony aktor Johny Deep. Ja wiem że to może za wcześnie ale może ktoś z was miał okzję go już widzieć...? bo z tego co wiem to w stanach premiera była kilka miesięcy temu. No ale i tak czekam na premierę w polsce z...
Napiszcie co sie wam najbardziej podoba w tym filmie. Ja kocham Quentina za te wszystkie beznadziejne gadki o stopach, haszbarach i takie tam. Podoba mi sie ze zwraca uwage na takie pierdolowate szczegoly jak np. gdy Butch i Marcellus maja byc wydymani przez Zeda. Kumpel Zeda sie pyta gdzie to zrobia, a ten mu na to ze...
więcejJaki będzie najlepszy film na Świętach Wielkanocnych według Was? Czy może nie będzie nic interesującego Was? Piszcie! Pozdrowienia!
kiedyś czytałem, że ma powstać parodia Zorro, a reżyserami mają być ci, którzy zrobili Scary Movie. Na pewno jest to prawda, bo czytałem ten artykuł na łamach filmweb'u. Ale nie wiem czy film ten już powstał, czy jest w produkcji. Prosze o wiadomości!