Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

film offowy

użytkownik usunięty

hej!szukam informacji na temat filmu offowego.czy moze mi ktoś pomóc?

Pieniądze to nie wszystko

użytkownik usunięty

Kupę film "Pieniądze to nie wszystko" lub zamienię się na film DVD : INNI z Nicole Kidman"

trailers

użytkownik usunięty

hi,
I wish to download the tailer of "przesluchanie" if it exists,
do you know where I could find it?!!
(or any other trailers for polish films)

I also would like to know if there is a (region 1 version) on DVD for the film "przesluchanie'
ps. email me back, you can answer in polish
thank you

czy moze ktos podac link lub wyslac wiadomosc na maila o zdobywcach zlotych palm i grand prix festiwalu w cannes z ostatnich... hmmm 30 lat

:-) :-) :-) :-) :-)

użytkownik usunięty

Film Quentina Tarantino jest jego 4 dzielem. W swoin filmie wpaniale przedstawia motyw zemsty ale jego głównym celem nie jest pokazanie uczucia samego w sobie ale dzałania. Tarantino wie kiedy, jak i w jakich ilościach pokazac krew. Mimo tandetnej i oklepanej fabuły (w iluż to filmach poruszany był podobny temat) film...

więcej

chodzi mi o tytul i wykonawce piosenki z filmu "underground" z momentow ze zdjeciami m.in. konca wojny i smierci Tito

Skad wziasc film...?

użytkownik usunięty

Witam. Skad sciagnac albo gdzie kupic film "Aniołeczki" (Perfect Little Angels)? Bardzo prosze o pomoc

Owy film to komedia science fiction. Dosyć stara produkcja, ale kolorowa (myślę, że mniej-więcej z lat osiemdziesiątych). Chyba amerykańska, ale nie jestem pewien.
Film ma oólnie bardzo ciekawą koncepcję. Pewien szalony naukowiec w przyszłości bada po jakim czasie oglądania najgorszych filmów na świecie następują...

Godzilla

użytkownik usunięty

Słuchajcie, jestem fanem japońskiej godzilli, widziałem wiele filmów z niej udziałem. Jednak moim zdaniem najlepszy jest film, którego nie widziałem "Monster Zero" (w Polsce w 1970 r. jako Inwazja Potworów). Jeśli ktoś ma jakieś materiały o tym i o innych filmach no i same filmy to proszę o kontakt na e-maila. (sorry,...

więcej

Alien hunter

użytkownik usunięty

Poszukuje napisów po polsku do filmu "Alien hunter". Z góry dzięki.