Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Już nie moge się doczekać... od listopada zeszłego roku jest w zapowiedziach u Gutka. Ale w necie dostępne są już opisy filmu i to całkiem sporo. Myślicie, że Wong będzie dobry jak zawsze? SF Kar-Wai'a - tego jeszcze nie było! :D

Poszukuję filmu "Twelve O'Clock High" z 1949 r. z Gregorym Peckiem. Może ktoś wie, gdzie znajdę???

Ludzie czy jest juz film gdzie jest nemo z polska wersja jezykowa i czy ktos moze mi powiedziec gdzie go znajde na necie mstarfam@wp.pl

Hydrozagadka

użytkownik usunięty

Ogladal moze ktos taka polska stara komedie "Hydrozagadka" film stary ale jary.Cos jak w Rejsie glownie chodzi o teksty. Fabula tez bardzo ciekawa.Napiszcie co o nim myslicie

film

użytkownik usunięty

Bardzo lubie filmy takie gangsta gdzie sa jakies czarne gangi i podkadana fazowa muza albo takie jak szybcy i wscikli czy mozecie polecic mi jakies takie fajne filmy???czekam:)

Nie, nie... To nie zagadka :-) po prostu bylam dzisiaj na "Siostrach Magdalenkach" i przypomnialo mi sie, ze w dziecinstwie ogladalam podobny film... A moze wlasnie "odwrotny"...? Bylam mala - jakis srodek szkoly podstawowej, wiec nie pamietam dokladnie szczegolow. Wydaje mi sie, ze byla to opowiesc o pewnym zakladzie,...

więcej

Witam,
Pilnie poszukuję filmu "My, dzieci z Dworca Zoo" ("Wir Kinder vom Bahnhof Zoo"), najchętniej na dvd. Nie musi to być koniecznie polska wersja, niemniej zawsze taka jest wygodniejsza :) Bardzo proszę o informację, gdzie mógłbym znaleźć ten film.
Pozdrawiam serdecznie!

Hej wszystkim forumowiczom. Na ekrany wchodzi film "Goodbye Lenin" - jest to doskonała okazja do szerszego przyjrzenia się tej kinematografii, a zwlaszcza jej komediom. I tu prośba do was !! Pomóżcie i podajcie (bitte) jak najwięcej tytułów niemieckich komedii. Nie ważna jest data powstania filmu, ani czy humor w niej...

więcej

Wielkie żarcie - szukam

użytkownik usunięty

poszukuję tego filmu !!!
gdzie go kupić? oczywiście z polskim tłumaczeniem
nie interesuje mnie VHS

Po raz pierwszy wchodze na to forum i jakie jest moje zaskoczenie.To przecież taki mał bazar, wymieniacie filmy, muzyke wiadomości a jakoś nie widze dyskusji (a nazwa LISTA DYSKUSYJNA CHYBA DO CZEGOŚ ZOBOWIĄZUJE)...ale nie trace nadziei