Poszukuję filmów o młodzieży i dla młodzieży (obojętnie czy to komedia, horror, film obyczajowy...), które ukazały się na DVD i do których oryginalne (profesjonalne) polskie napisy są drętwe, sztuczne, zbyt grzeczne..., natomiast napisy amatorskie (do znalezienia w sieci) są lepsze, żywsze, naturalniejsze i w miarę...
co za film !!! wyglada na to,ze to najlepszy film tego stulecia. prawdziwy artyzm tworcy i bohaterow. zabijajac billa tak naprawde rodza sie w nas niesamowite emocje.koloryt,ujecia.prawdziwosc.tego nie spotyka sie w jednym filmie.i na tym nie koniec.ten film pokazuje,ze w zyciu jest zawsze czas na wszystko, co...
Szukam ballady którą spiewał na koncu filmu Aleksander Stepakow.
Czy można gdzieś znaleźć jakieś Mp3, Mid, wav czy cóś?
Help please!
Witam. Potrzebuje film Richie Rich dla synka, bo kiedys ogladał i teraz mnie meczy. Szukałem juz chyba wszedzie, czy moglibyście mi poradzić skad mogę kupić lub wypoczyczyć ten film. W wypozyczalniach nie maja :( POMOCY !!
Witam. Potrzebuje film Richie dla synka, bo kiedys ogladał i teraz mnie meczy. Szukałem juz chyba wszedzie, czy moglibyście mi poradzić skad mogę kupić lub wypoczyczyć ten film. W wypozyczalniach nie maja :( POMOCY !!
Poszukuje tytulu filmu z chyba 2000 roku. Prod. niby USA, ale oprucz chyba 3 aktorow wszyscy pozostali sa serbami etc. Film opowiada o zolniezu, ktory z pochodzenia jest pol amerykaninem pol francuzem i walcy po stronie serbskiej, jada wraz z innym odbic corke nie pamietam juz kogo, okazuje sie potem, ze zostala ona...
więcej