Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Hej forumowcy!
Może znacie jakieś europejskie filmy o dziennikarzach?Wiem, że męcze znów ten sam temat, ale piszę o tym pracę dyplomową i przyda mi się każdy pomysł.A tak przy okazji, jaki jest wedłu was wizerunek dziennikarzy w filmach? Dobrzy, źli?Czekam, piszcie!!!

użytkownik usunięty

Ludzie! Proszę o pomoc. Jakie miał nazwisko aktor, który grał w "czterech pancernych" żołnierza o pseudonimie Magneto?
dziękuję i pozdrawiam

użytkownik usunięty

POSZUKUJE POLSKICH FILMÓW Z 1997 A DOKŁADNIE Z KASIĄ FIGURA??

użytkownik usunięty

szukam stron gdzie mozna sciagnac filmy polskie z 1997?pomóżcie

użytkownik usunięty

Szukam filmu Klan na dzrzewie na Cartoon network jak by ktoś go znalazł to powiecie mi o tym ok?

Nie wiem kto tam siedzi w redakcjii ale są bardzo NIE ODPOWIEDZIALNI. Czekam na film, który wygrałam we wrześniu i do tej pory nic. Mało tego, pisałam do nich a oni nie potrafią mi nawet odpisać. Nie ładnie jest tak lekceważyć swoich użytkowników. Redakcjo jesteście "ŚMIESZNI"

Poszukuje serie polskiego serialu "Janosik". Jwsli ktos go posiada to prosze o kontakt.

Witam. Chciałbym kupić film "Freeway" ( Reese Witherspoon, Kiefer Sutherland , polski tytuł chyba "Spojrzenie Mordercy" ) na dvd lub cd . Prosze o kontakt na maila - Filemaster@op.pl lub gg 1864032 . Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.

użytkownik usunięty

szukam filmu pt"Kart racer"jesli ktos wie gdzie go mozna znalesc to prosze odzywac sie na nr gg 1190566 w godzinach od 19.00 do 00.00 lub na adres meilowy molder15@interia.pl lub molder2@interia.pl . Z gory dzieki

Jeżeli ktos lubi Heather O'rourke z filmu "Duch" niech napisze