Czy to jest film widmo czyco??? Mam ten film na divx ale za cholere nienmoge znaleźć do niego napisów!!! szukam gho po portalach i co widze? - na każdym co innego - na jedny jest to film z 1995 roku na innych z 1999 roku , na innym z 2001 roku a jeszcze na innym - to ma zupełnie inny tytół - Czy ktoś w ogóle słyszał o...
więcejza co właściwie Wajda się na nas mści tą swoją "zemstą"? Propnuję bojkot, Polskich wielkich superprosukcji lektór szkolnych...właściwie kręcenie ich powinno być karalne, ze względu na brukanie (z ich strony) dobrego imienia kinematografii...
Witam !
Szukam w/w filmu . W kazdym formacie i na kazdym nosniku.
Moze mozna to z kads sciagnac na sieci ?
Akcja przedstawia się tak.
Gościu naukowiec próbuje dotrzeć do pierwszej myśli, (pierwotnej) na ziemi jeszcze zanim człowiek stał się homosapiens ( małpy ). W tym celu wykorzystuje specjalne komory zamrażające czy coś takiego.
Eksperyment się udaje i zamienia się w małpę .....
schizolski film ale kurde nie pamietam...
jestem tu "nowy" wiec jak narazie nie przejzalem jeszcze calego serwisu, a juz moim oczom ukazala sie krytyka filmu "dzien proby" (trainig day) z denzelem washington'em ... agrh .... bez watpienia denzel miesci sie dla mnie w czolowce moich ulubionych aktorow, najbardziej podziwanych i szanowanych. film "dzien proby"...
więcejkino irańskie - genialne w swej prostocie, prawdziwe historie, zero jakiejkolwiek fikcji, tam nie ma aktorów - w filmach grają zwykli prości ludzie wprost z ulicy dzięki czemu filmy nie są sztuczne...chyba nie ma nikogo kto odniósł by sie do tej formy kina obojętnie...polecam gorąco kazdy film iranski..."Dzieci...
Szukam filmu pt "Mila Jerychońska" (The Jericho Mile), grał tam Peter Strauss (nie wiem kto jeszcze), film ma już spokojnie 20 lat. Czy ktoś z Was ma może kopię tego filmu lub wie gdzie ją zdobyć. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. KATER
Bardzo zalezy mi na zdobyciu fotosów z filmu Francois'a Truffauta pt. "Dzikie dziecko".Nigdzie nie moge na nie natrafic.Przegladajac internet natrafilem jedynie na pojedyncze ,niewielkie fotki. Czy nie ma zadnej galerii z zestawem zdjec z tego filmu? Moze ktos zna adres z bogatszym zestawem fotosów.Jesli ktos widzial...
więcej