Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hydrozagadka

użytkownik usunięty

Ogladal moze ktos taka polska stara komedie "Hydrozagadka" film stary ale jary.Cos jak w Rejsie glownie chodzi o teksty. Fabula tez bardzo ciekawa.Napiszcie co o nim myslicie

film

użytkownik usunięty

Bardzo lubie filmy takie gangsta gdzie sa jakies czarne gangi i podkadana fazowa muza albo takie jak szybcy i wscikli czy mozecie polecic mi jakies takie fajne filmy???czekam:)

Nie, nie... To nie zagadka :-) po prostu bylam dzisiaj na "Siostrach Magdalenkach" i przypomnialo mi sie, ze w dziecinstwie ogladalam podobny film... A moze wlasnie "odwrotny"...? Bylam mala - jakis srodek szkoly podstawowej, wiec nie pamietam dokladnie szczegolow. Wydaje mi sie, ze byla to opowiesc o pewnym zakladzie,...

więcej

Witam,
Pilnie poszukuję filmu "My, dzieci z Dworca Zoo" ("Wir Kinder vom Bahnhof Zoo"), najchętniej na dvd. Nie musi to być koniecznie polska wersja, niemniej zawsze taka jest wygodniejsza :) Bardzo proszę o informację, gdzie mógłbym znaleźć ten film.
Pozdrawiam serdecznie!

Hej wszystkim forumowiczom. Na ekrany wchodzi film "Goodbye Lenin" - jest to doskonała okazja do szerszego przyjrzenia się tej kinematografii, a zwlaszcza jej komediom. I tu prośba do was !! Pomóżcie i podajcie (bitte) jak najwięcej tytułów niemieckich komedii. Nie ważna jest data powstania filmu, ani czy humor w niej...

więcej

Wielkie żarcie - szukam

użytkownik usunięty

poszukuję tego filmu !!!
gdzie go kupić? oczywiście z polskim tłumaczeniem
nie interesuje mnie VHS

Po raz pierwszy wchodze na to forum i jakie jest moje zaskoczenie.To przecież taki mał bazar, wymieniacie filmy, muzyke wiadomości a jakoś nie widze dyskusji (a nazwa LISTA DYSKUSYJNA CHYBA DO CZEGOŚ ZOBOWIĄZUJE)...ale nie trace nadziei

film offowy

użytkownik usunięty

hej!szukam informacji na temat filmu offowego.czy moze mi ktoś pomóc?

Pieniądze to nie wszystko

użytkownik usunięty

Kupę film "Pieniądze to nie wszystko" lub zamienię się na film DVD : INNI z Nicole Kidman"

trailers

użytkownik usunięty

hi,
I wish to download the tailer of "przesluchanie" if it exists,
do you know where I could find it?!!
(or any other trailers for polish films)

I also would like to know if there is a (region 1 version) on DVD for the film "przesluchanie'
ps. email me back, you can answer in polish
thank you