Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Sam za wiele nie pamiętam ale pamiętam pewne kluczowe cechy tego filmu - Film leciał na Pulsie 2 w okresie wakacyjnym w roku 2012 i chyba 2013. - w filmie pojawiły się postacie kosmity który uciekał chyba przed jakimś robotycznym kolekcjonerem który chciał odzyskać pewną rzecz który zabrał ten kosmita. Głównym...

Witam kiedys obejrzałem ten film I przypomniał bym go sobie akcja dzieje sie w uk w Londynie chyba 2 mode dziewczyny blondynka szczupła I bezpruderyjna oraz jej ciemnoskóra kolezanka bawia sie z dojrzałymi facetami I zarabiaja na zachcianki przy czym blondynka robi wszystko a jej kolezanka nie za bardzo raczej sie...

Hej
Pamiętam scenę jak mężczyzna gonił chłopca który go bardzo denerwował, złapał go i powalił na ziemię i zaczął po nim skakać i zabił go. Tego mężczyznę mógł grać Donald Sutherland albo ktoś podobny.

Gdzie obejrzę serial?

Witajcie
Chciałbym znaleźć film ale za cholerę nie pamiętam tytułu. Mianowice film był o amerykańskim dealerze narkotykowym, który jeździł srebrnym BMW E65 (seria 7). Z fabuły pamiętam, że facet ostro leciał, miał problemy ze swoją dziewczyną a z tego co pamiętam pod koniec to poszedł na współprace z policją. Z góry...

więcej

Cześć wszystkim!

Szukam tytułu filmu, który oglądałem w 2006 lub 2007 roku w ferie zimowe. Był podobny do „Niekończącej się opowieści”, a główny bohater latał maszyną ze skrzydłami. Przypuszczam, że też nazywał się Artreyu. Film został wydany w latach 2000-2006/7. To wszystko, co pamiętam.

Mam nadzieję, że ktoś...

więcej

Cześć,

Jakiś czas temu widziałem ten film w tv, ale nie mogę przypomnieć sobie tytułu.
Podczas badań pacjent zapada w śpiączkę, nie wie o tym, wydaje mu się, że się budzi ale nie może wyjść z pokoju w szpitalu. Jest w tym jego "śnie" jeden lekarz/przewodnik który mu tłumaczy co się stało. W tym śnie odczuwa ból i...

więcej

Domek w lesie. Interwencja Policji. Nikogo nie znajdują. Po pewnym czasie do tego domku wprowadza się matka z synem, który nie mówi. Zatrudnia dla niego opiekunkę. Okazuje się że w domu miejscowe oprychy zostawiły narkotyki, które chcą odzyskać.
Na końcu wychodzi na jaw, że matka z synem są istotami nadprzyrodzonymi,...

więcej

Szukam filmu, w którym zwyczajny, mężczyzna znalazł/otrzymał dostęp do oglądania transmisji z redroomów w darknecie. Gościu zaczął chyba je oglądać najpierw w pracy i na początku oczywiście, szokowało go to jednak ciekawość wzięła górę i zaczął przelewać pieniądze za torturowanie ludzi na tych transmisjach. Szybko...

Pamiętam że w filmie główny bohater ma za zadanie zabić świadka koronnego, ukrywa (lub wynajmuje) się w pokoju hotelowym , bierze (lub w trakcie filmu ktoś staję się jego zakładnikiem),między zakładnikiem a płatnym zabójcą (który się chyba wacha ,ma wątpliwości nie pamiętam) następuje dialog czy to właściwe,...