Wie ktoś może z jakiego filmu to cytat bo nie pamiętam a siedzi mi w głowie
..- a ja chyba złamałem jej serce,,
Co to za film?
Film o żołnierzu wracajacym z misji wojskowej. Zatrzymuje sie on u swojej siostry/brata i cierpi na zespół stresu pourazowego. W nocy siostrzeńcy robią sobie żarty i go budzą jakimś głośnym dźwiękiem i ten w amoku ich atakuje po czym opuszcza dom.
Pomocy, jaki tytuł.
Para wyjezdza do nowego domu. Tam kobieta odnajduje obraz, który przedstawia jej męża. Jest o tym przekonana. Nikt w to nie wierzy. Później poznaje kobiete w sklepie, która opowiada jej historie tego miasta. Pojawiają sie jakieś szarańcze i ją zabijają. Okazuje się, ze mezczyzna jest jakims...
Witam,
Poszukuję tytułu filmu w którym dwójka dzieci wyjeżdża do dziadków na wieś i odkrywa kobietę przetrzymywaną w stodole po czym ją uwalniają myśląc że dziadkowie są kryminalistami. Okazuje się, że to matka dzieci chora psychicznie i która chce ich zabić oraz ich dziadków.
Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu...
Czy filmweb kasuje oceny po jakimś czasie wystawionych przez użytkownika filmów?Wydaje mi się,że kilka filmów musiałem ponownie ocenić?
Mam jeszcze jedną zagadkę - równie trudną co poprzednia.
Otóż znalazłem opis na innym forum i mnie zaciekawił. Nie jest to film "Klatka" (1989), ale coś innego z lat 80. lub wczesne 90. Ważną informacją jest to, że główny bohater to Azjata i czasem używa kałasznikowa. Jedna ze scen to walka w podziemnym turnieju....
Jestem fanem uniwersum marvela,ale trochę mnie irytuje fakt,że Deadpool i She Hulk wiedzą,że są aktorami i całe uniwersum to są filmy ze stajni Marvel i Disneya,a nie prawdziwy świat trochę fabularnie to się wyklucza z resztą filmów i psuje ten świat.Wam też to trochę przeszkadza??
Szukam filmu z produkcji 60/70/80’
opowiadającego o chrześcijańskich krucjatach i motywach bohaterów którzy w nich uczestniczyli.
Produkcja prawdopodobnie włosko-francuska.