Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Raczej stary coś ok 2011 r. maz bohaterki zarazil
się wirusem,trafił.do szpitala nie udało.sie go uratować,lekarze byli bezradni, pluł krwią.Zona czuwała w szpitalu.Byla scena iż matka wraca do domu i zastaje córkę trupio bladæ która kaszle krwią na swoje dłonie. Dziecko ok 11-12 lat długie proste...

Obejrzałem właśnie hiszpański serial historyczny Dziedzice ziemi . Serial jest stosunkowo nowy bo pochodzi z roku 2022. Moją uwagę zwróciła aktorka Gabriela Andrada która grała krótką rolę Żydówki zamordowanej w pogromie antyżydowskim. Nie jest chyba zbyt znana bo ten portal podaje tylko jeszcze jeden film w którym...

więcej

Jeszcze jeden opis z innego forum - tym razem kreskówka 2D. Oglądana w latach 2013-2015?

Bajka jest osadzona w świecie zwierząt. ludzie tego świata są jakimś rodzajem niedźwiedzia lub koali, a może pandami? Mogą mówić jak ludzie itp., ale nie rozumieją mowy innych zwierząt (ponieważ mają być jakimiś specjalnymi...

Siema!
Szukam filmu około 2000 roku, w którym była jakby epidemia węży na całym świecie a ostatnią sceną jaką pamiętam, jest szturm węży na samotny dom w Australii a na końcu oczywiście padły :)

Prośba o pomoc w znalezeniu tej perełki :)

Nie potrafię sobie przypomnieć tytułu pewnego filmu. Fabuła była następująca: facet chce przypodobać się babce, więc postanawia zdobyć jakąś piłkę czy autograf na piłce dla jej syna na ważnym meczu. Tylko że taką możliwość mają jedynie osoby niepełnosprawne. Więc udaje, że jeździ na wózku i jest niemy. Mogłam pokręcić...

więcej

Znacie może jakieś filmy podobne do wyżej wymienionych, w których pojawia się ten konkretny typ psychopatycznej osobowości (albo coś bardzo podobnego), czyli bohater z kompleksami wpada w niezdrową fascynację kimś bogatym i popularnym, chciałby zająć jego miejsce lub wręcz stać się tą osobą, ma obsesję na jej punkcie +...

więcej

W pamięci mam tylko to że włamywacze włamali się do domu po jakieś klucze do auta a w domu był chłopiec i 2 psy a na końcu jak tych włamywaczy policja złapała to wiem ze klucze zapasowe miał jeden z włamywaczy. Gatunek to raczej komedia oglądałem go bardzo dawno temu.

Jak wyżej szukam bajki w której różne zwierzęta opowiadały sobie baśnie i bajki Bodajże siedząc w jakiejś jaskini. Pamiętam że leciało to na TVP w formie bajki porannej lub wieczorynki ( ze wskazaniem na to pierwsze ) Każdy odcinek był o innej historii

Hej, polecilibyście jakieś bardzo mroczne filmy, w których cała lub większa część akcji rozgrywa się w nocy oraz występuje w nich albo jakaś mroczna, tajemnicza sekta albo zjawiska nadprzyrodzone, duchy, kosmici, potwory itp... Przykład: "Wieczna noc" (2022) - coś w tym stylu

Nie muszą być wysokie oceny....

Pamiętam tylko tyle że młodzi chłopcy znaleźli gdzies w opuszczonym magazynie dziewczynę przykutą do łóżka. Przychodzili do niej codziennie i ja gwałcili. Kojarzycie może taki film? Pozdrawiam