Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

nie dpisujcie

Dzień dobry poszukuje tytułu filmu który widziałem lata temu. Był to rosyjski western, fabułą przedstawiała losy zbiega, który ucieka przed bandą złych ludzi. Akcja rozgrywa się na Syberii. Niestety nie jestem w stanie określić, z którego roku jest ten film, obsada też była raczej mało znana... Ktoś coś??? :-)

Witam
Szukam filmu w którym słyszałem piosenki z filmu lat 90, mężczyzna śpiewał patriotyczna piosenke a wtedy dwóch mężczyzn mu przerwalo (śpiewał w studiu). Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Interesuje mnie serial pt. "Tutanchamon". Sezon 1 ma 6 odcinków, a ja znalazłam tylko 3 dostępne i pytanie czy ktoś wie gdzie mogę obejrzeć resztę?

No to kojarze mniej wiecej tyle:
1. zimowa sceneria
2. male miasteczko i pub
3. jakas bestia (bodajze legenda ze jest to czlowiek ktory sie w nia zmienia, zyje bardzo dlugo)
4. w koncu zabija kogos tam z osob ktore przesiaduja w tym pubie i ludzie ida go wytropic xd
5. kojarze ze mieli strzelby, wiec nie jakies...

więcej

Szukam filmu o samolocie, widziałem dość dawno ale pamiętam że maski tlenowe którę się otworzyły po spadku ciśnienia były puste lub wystąpiła awaria. na koncu filmu okazało się że nikt nie przeżył chyba.

Film opowiada o kobiecie i mężczyźnie, mężczyzna był policjantem lub detektywem który badal sprawy zabójstw różnych osób, po jakimś czasie okazało się że wszyscy zabici w krótkim czasie byli powiązani z opera w tym samym czasie, po jakimś czasie okazuje się ze to ta dziewczyna ich zabija za to że kilka lub kilkanaście...

więcej

Czy widzieliście zwiastun polskiego filmu animowanego Ryjówka Przeznaczenia?

Jaki to film - włoski, z polską aktorką, która opiekowała się starszym mężczyzną na wózku, mając romans z jego synem, ale relacja z facetem którym sie opiekowała też była jakaś taka dwuznaczna. film z końca lat 90? męczy mnie to od jakiegoś czasu.

Nie pamiętam dokładnie to było coś takiego, że ludzie grali w grę która była jakby rzeczywistością? Nie wiem dokładnie głównymi bohaterami byli w każdym razie chłopak i dziewczyna. Chłopak jeździł na motorze. Nie taki stary film szacuję na coś ok. 2017-2018.