Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,

poszukuję filmu, którego główny bohater w którym bohater jest zapalonym modelarzem i pasjonuje się kolejkami
pico? Buduje makiety, by koniec końców - zamordować swoją żonę (nie pamiętam dlaczego?) i na jej zwłokach zbudować kolejną makietę kolejki? Ten film był
dawno temu w TVP. Film na pewno był...

Witam

Poszukuje filmów z motywem żalu po rozstaniu . To znaczy ktoś się z kimś rozstaje bo myśli że mu będzie bez tego kogoś lepiej . I może nawet na początku jest mu lepiej ale po czasie zmienia zdanie i chce wrócić . Druga strona nie koniecznie musi tego powrotu pragnąć .

Coś jak...

Panie AbdullahKamil, rozmumiem, że nie podoba się Panu moje uwagi na temat filmu: Escape Plan, ale chyba zgodzimy się, że jest to forum otwarte na krytyczne uwagi, także. Jeżeli Pan jest osobą weryfikującą treści na tym forum to może by pan wpierw trochę pomyślał, trochę poszperał i nim zacznie pan wypisywać rzeczy od...

więcej

cześć,
nie mogę znaleźć tytułu filmu i google też nie pomagają.
Lata około 1960-70 kobieta, mężczyzna i jakiś romans. Finał chyba wyglądał tak, że kobieta wpada pod samochód/taksówkę i nie zjawia się na umówione spotkanie? Później on odwiedza ją w mieszkaniu, a ona leży przykryta kocem i chyba nie mówi mu co się...

Szukam filmów z tak zwanego kina drogi (np. dzienniki motocyklowe). Podajcie jakieś tytuły jak znacie.

Jakiś czas temu oglądałem film o zlodziejach( bylo ich kilka grup) ktorych ktoś zwabil do jednego banku i powoli się ich pozbywał jedni jeśli dobrze pamiętam nazywali się maslo orzechowe i galaretka czy coś takiego całą sprawę ostatecznie rozwiązał jakiś zakladnik który nie wziął leków i mózg mu zaczął szybciej...

Chciałbym obejrzeć dobry film post apo albo O tematyce zombie lub przetrwanie. Z góry dziękuję za wszystkie sugestie.

Oglądałam z koleżanką jakieś 10 lat temu film w tv, wydaje mi się że nie był on angielki ale raczej francuski czy hiszpański, już wam pisze co pamiętam: dwoje dzieci chłopiec i dziewczynka chyba młodsza, rodzeństwo sieroty (na początku chyba jadą pociągiem i są tam myszy lub szczury) w jakimś mieście napotykają na...

znacie jakieś?

12-14 latków

podacie mi tytuły filmów?