Witam, szukam filmów w których można podejrzeć modę lat 70! Idziemy z rodziną na urodziny stylizowane na ten czasy i trzeba się przygotować ;)
Witam,
Szukam starego filmu.
Młody chłopak chodzi do szkoły muzycznej w której uczy się grać na gitarze klasycznej. Nauczyciel cały czas piłuje muzykę klasyczną, podczas gdy nasz bohater bardzo chce grać ( chyba ) blusa. Spotyka czarnoskórego gitarzystę który mu mówi że jeśli chce być najlepszy musi iść w nocy i...
Witam nie mogę sobie przypomnieć jaki tytuł ma film: na początku małżeństwo jedzie samochodem prowadzi żona spada gałąź a ona widzi jakby to była czarna postać uderza w kosz na śmieci trafia do szpitala okazuje się że ma tętniaka i zaczyna malować w zeszycie jakieś czarne postacie , pamiętam też że mąż jej albo...
Szukam filmu, który oglądałem w 2004 roku, (thriller lub horror, film zagraniczny). Była grupa ludzi, rozmawiali o czymś i była pokazana odcięta dłoń człowieka. Potem zaczeli się bić. Akcja działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Jednego faceta kobieta zamkła w piecu na zamek i po chwili spalił się tam, drugiemu...
Czy polecicilibyście jakieś dobre filmy w podobnym klimacie do"Rozgrywka" (2001) z dobrymi aktorami i w miarę wysokimi ocenami?
Ogladalam raz film I chcialabym go znalezc, byla bym bardzo wdzieczna za pomoc. Zona z mezem byli u doktora sprawdzic czy Zona jest wciazy (czy cos w tym stylu) I przy tym badaniu byl mlody stazysta I jemu sie bardzo spodobala. Te malzenstwo bylo w barze I ten maz sie upil i zaczeli sie klocic, ona zaczela isc piechoto...
więcejKiedys ogladalam pewien film, ktory nie daje mi spokoju. Dziewczyna byla z chlopakiem w domu I jakis koles wlamal sie do srodka, chlopak tej Dziewczyny poszedl to sprawdzic I ten wlamywacz go podpalil, potem ta dziewczyna poszla zobaczyc czemu on tak dlugo nie wraca I zobaczyla ze jej chlopak sie pali, pozniej ona...
Cześć ostatnio próbuje nadrobić zaległości z filmów więc szukam jakiś z gatunku filmu akcji z tematyką zemsty lub sf we współczesnych czasach. Z góry dzieki za każdy
Miłośnik horrorów zapewne będzie znał odpowiedź na to pytanie.Jako nastolatek oglądałem na VHS horror. Pamiętam tylko pewne fragmenty, szczegóły, nie za wiele. Otóż: Naukowiec wynajduje eliksir młodości, zaczyna testować na ludziach a oni zmieniają się w potwory które, atakują ludzi i chyba żywią się mózgami.......
poszukuje filmu, horroru, w którym chłopak z dziewczyną idą na jakąś wycieczke do lasu/w
góry, nie pamiętam dokładnie. w każdym razie zmierzają do miejsca, które ma taką samą
nazwę jak tytuł filmu. po drodze spotykają faceta, który wskazuje im skrót. para rozbija
namiot nad jeziorem, a z rana kiedy dziewczyna budzi...