Wie ktoś która stacja telewizyjna będzie emitować rozdanie emmy w tym roku? A jak żadna, to na jakiej stronie jest możliwość oglądania?
-zaczynał się od tego, że dziekak nie chciał wyrzucić śmieci i to jedyne co pamiętam z fabuły
-najprawdopodobniej nazwa miala cos wspolnego ze slowami statek matka, jednak nie udalo mi sie nic takiego znalezc
-byly tam matki kosmitki
-najprawdopodobniej to stara animacja, bo pamiętam ze ogladalem ja za dzieciaka
Było o młodym geniuszu analitycznym który był zadłużony w kasynie,zbierał drużyne z nadludzkimi zdolnościami która pomoże mu spłacić dług pls szukam tego filmu od 3 dni i nic potem była jakaś scena z drzwiami
Cześć
Chciałbym zapytać czy filmy w których główny bohater sam opowiada swoją historię reprezentują jakiś konkretny gatunek filmowy? Przykładem takich filmów może być np. "Pan życia i śmierci" czy "Forrest Gump". Jakie znacie filmy w których występuje taka właśnie forma narracji?
Mógłby ktoś podać parę tytułów filmów z owym motywem? Mi się nasuwa np. "Jestem legendą" i "Władca pierścieni", ale jeszcze kilka tytułów bym potrzebował.
Oglądałem go dawno z 6-7at temu ale pamiętam urywki...
Akcja dziala sie chyba w jakims domu dziecka.
Toalety były łączone, prysznice tez gdy akcja sie rozwineła pod prysznicami umarł jeden chłopiec. Starsza od niego dziewczyna cos podejrzewała. Dalej pamiętam ze slyszala jakies glosy w lazience zza lustra, rozbiła je...
Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu.
Mile widziane są filmy znane, ale można podać też tytuł całkowicie nieznany i w razie potrzeby dodawać podpowiedzi dla innych graczy.
1. Zagadki standardowo tworzymy do polskich wersji tytułów filmów z bazy FW. Jeśli natomiast ma być odgadnięta wersja...
https://www.filmweb.pl/film/La+Mis%C3%A9ricorde+de+la+Jungle-2018-823179
film jest już https://www.filmweb.pl/film/Mi%C5%82osierdzie+d%C5%BCungli-2018-823712 i przy tym profilu widnieją już materiały do dodania, łącznie z właściwą datą premiery...
piszę tutaj, bo nie wiem jak się odbywa kasowanie filmów, dziękuję za...
nie daje mi spokoju od kilku tygodni ten jeden film. pozostałe, dawno oglądane, bez problemu...1-2 dni i mam to. A z tym blokada. Do rzeczy: chyba katastrof/apokalips, młoda dziewczyna, aby wydostać się z dołu/schronu/podziemnego świata musi wyjść na powierzchnię po pionowej betonowej ścianie, na której są...