Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wie ktoś która stacja telewizyjna będzie emitować rozdanie emmy w tym roku? A jak żadna, to na jakiej stronie jest możliwość oglądania?

-zaczynał się od tego, że dziekak nie chciał wyrzucić śmieci i to jedyne co pamiętam z fabuły
-najprawdopodobniej nazwa miala cos wspolnego ze slowami statek matka, jednak nie udalo mi sie nic takiego znalezc
-byly tam matki kosmitki
-najprawdopodobniej to stara animacja, bo pamiętam ze ogladalem ja za dzieciaka

Poszukuje polskich filmów i seriali z gatunku obyczajowych ( nie telenowele ) w stylu...

Było o młodym geniuszu analitycznym który był zadłużony w kasynie,zbierał drużyne z nadludzkimi zdolnościami która pomoże mu spłacić dług pls szukam tego filmu od 3 dni i nic potem była jakaś scena z drzwiami

Cześć
Chciałbym zapytać czy filmy w których główny bohater sam opowiada swoją historię reprezentują jakiś konkretny gatunek filmowy? Przykładem takich filmów może być np. "Pan życia i śmierci" czy "Forrest Gump". Jakie znacie filmy w których występuje taka właśnie forma narracji?

Mógłby ktoś podać parę tytułów filmów z owym motywem? Mi się nasuwa np. "Jestem legendą" i "Władca pierścieni", ale jeszcze kilka tytułów bym potrzebował.

Oglądałem go dawno z 6-7at temu ale pamiętam urywki...
Akcja dziala sie chyba w jakims domu dziecka.
Toalety były łączone, prysznice tez gdy akcja sie rozwineła pod prysznicami umarł jeden chłopiec. Starsza od niego dziewczyna cos podejrzewała. Dalej pamiętam ze slyszala jakies glosy w lazience zza lustra, rozbiła je...

więcej

Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu.
Mile widziane są filmy znane, ale można podać też tytuł całkowicie nieznany i w razie potrzeby dodawać podpowiedzi dla innych graczy.
1. Zagadki standardowo tworzymy do polskich wersji tytułów filmów z bazy FW. Jeśli natomiast ma być odgadnięta wersja...

https://www.filmweb.pl/film/La+Mis%C3%A9ricorde+de+la+Jungle-2018-823179

film jest już https://www.filmweb.pl/film/Mi%C5%82osierdzie+d%C5%BCungli-2018-823712 i przy tym profilu widnieją już materiały do dodania, łącznie z właściwą datą premiery...

piszę tutaj, bo nie wiem jak się odbywa kasowanie filmów, dziękuję za...

więcej

nie daje mi spokoju od kilku tygodni ten jeden film. pozostałe, dawno oglądane, bez problemu...1-2 dni i mam to. A z tym blokada. Do rzeczy: chyba katastrof/apokalips, młoda dziewczyna, aby wydostać się z dołu/schronu/podziemnego świata musi wyjść na powierzchnię po pionowej betonowej ścianie, na której są...