Szukam filmu horroru z lat 80-90 nie pamiętam dokładnie ale oglądało się to na VHS. Były tam takie czarne niby ślimaki czy pelzajace robaki były szybkie. Wpelzaly do buzi i zmieniały ludzi w żywe trupy. Jak się taki trup rozdypal to z niego wylatywalo mnóstwo tych robaków i szukały nowych ofiar. Może ktoś kojarzy
Czy ktoś byłby tak uprzejmy i pomógłby mi odnaleźć tłumaczoną wersję tego dokumentu https://www.filmweb.pl/film/D%C5%82onie-1993-142124 ? Co prawda uczyłam się rosyjskiego i nawet sporo rozumiem, ale dla pewności wolałabym jednak napisy. Mogą być angielskie. Nie chciałabym przeinaczyć ani słowa, bo są bardzo ważne.
Z...
Nie pamiętam tytułu filmu...
Kobieta wraca wcześniej z pracy i zastaje swojego partnera w łóżku z inną...odchodzi od niego..
Od tego momentu film pokazuje jej zycie po odejściu i również pokazuje życie gdyby do tego domu nie wricila wczesniej...czyli coś na zasadzie co by było gdyby..dwa różne roku zyciowe na które...
Jestem magistrantem V roku na kierunku psychologia.
Chciałem bardzo zachęcić do wzięcia udziału w badaniu, które jest niezbędne do ukończenia pracy dyplomowej. Badanie jest skierowane do młodzieży w wieku 17-19 lat. Gorąco proszę aby na pozycje w kwestionariuszu odpowiadać zgodnie ze swoimi poglądami.
Pierwsze 100...
Cześć wam kinomaniacy
Poszukuje filmu xd
Młoda agentka albo policjantka lub pani detektyw dołącza do liceum w szkole.Jej celem jest infiltracja uczniów i zgarnięcie ludzi odpowiedzialnych za walki kobiet gdzie zakłady stawiają jakieś bogate szychy.Ta policjantka jest blondynką
Jej pseudo koleżanki z klasy xd to...
Witam, film to kryminał (z lekkim humorem, chyba). Członkowie zespołu są przesluchiwani po kolei w sprawie zabójstwa. Podczas przesluchania opowiadają co zapamiętali z poprzedniego dnia, na zasadzie retrospekcji, co mi się właśnie śmieszne wydawało, bo każdy trochę inaczej zapamietywal sytuację. Do zabójstwa dochodzi w...
więcejCześć mam pytanie. Czy wiecie może jak nazywał się film o statku kosmicznym, na podstawie którego kręcono serial na ziemi? Była to amerykańska komedia. Pamiętam pod koniec filmu załoga statku zadzwoniła do jakiegoś chłopca o pomoc, on oglądając jeden z odcinków pomógł im w przejściu przez pułapki.
Cześć, szukam filmu, który oglądałem jakiś czas temu. Fabuła z tego co pamietam sc-fi. Rzeczy dzieją się w kosmosie. Jedyne co pamiętam, to, że kobieta utknęła w przestrzeni kosmicznej i nie mogła wrócić na statek, aby nabrać rozpędu musiała urwać(?) sobie rękę. Dość niewiele ale może komuś przyjdzie coś do głowy. Z...
więcej
Dzień dobry,
Kiedyś, zdaje się na TVP2, widziałem początkowe minuty pewnego amerykańskiego filmu. Był to thriller / thriller erotyczny. Akcja działa się prawdopodobnie w latach 80. (możliwe, że pod koniec lat 70. lub na początku lat 90.), w jakimś "ciepłym" mieście w USA - Los Angeles, Miami? Były tam 2 ładne, młode...