Dzień dobry,
Kiedyś, zdaje się na TVP2, widziałem początkowe minuty pewnego amerykańskiego filmu. Był to thriller / thriller erotyczny. Akcja działa się prawdopodobnie w latach 80. (możliwe, że pod koniec lat 70. lub na początku lat 90.), w jakimś "ciepłym" mieście w USA - Los Angeles, Miami? Były tam 2 ładne, młode...
Dzień dobry, słuchajcie, jak byłem mały, rodzice oglądali czasami jakieś stare filmy/seriale z PRL-u. Chciałbym sobie przypomnieć dwa z nich, ale nic już nie pamiętam, oprócz scen porodów w nich :) Nie wiem czemu, ale je zapamiętałem dokładnie xd
1. To chyba film, ale głowy nie dam. Jakaś kobieta wraca z zakupami....
A ja szukam tytułu takiego filmu amerykańskiego o małżeństwie (Afroamerykanie) w rozsypce.Ale to co zapamiętałam to jak przychodził mąż do domu do zony i dzieci to ściągając krawat zostawial go na chwile na głowie i się z dziećmi bawił.Pod koniec filmu jak miało dojść do zdrady i juz się rozbierał z kochanką to...
W filmie były dwie siostry w tym jedna hakerka która używała jakegoś programu zrobionego przez ich ojca, a jedna zabijała jakiś typów. Jedna siostra siedziała przed komputerem i mówiła drugiej gdzie ma iść i widziała wszystko na kamerach.
(Dostałem ten opis od znajomego więc nie znam więcej szczegółów, ale strasznie...
Siema. Dacie jakieś dobre ocenione filmy z jakimś potężnym twistem na końcu? Obejrzałem: Gra, Contratiempo, Lek pierwotny, Psychoza, Memento, Podejrzani, Inni, Efekt motyla, Oldboy, Nieproszeni goście, Wyspa tajemnic, Sierota, Czarny łabędź,