Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dzień dobry,
Kiedyś, zdaje się na TVP2, widziałem początkowe minuty pewnego amerykańskiego filmu. Był to thriller / thriller erotyczny. Akcja działa się prawdopodobnie w latach 80. (możliwe, że pod koniec lat 70. lub na początku lat 90.), w jakimś "ciepłym" mieście w USA - Los Angeles, Miami? Były tam 2 ładne, młode...

więcej

Dzień dobry, słuchajcie, jak byłem mały, rodzice oglądali czasami jakieś stare filmy/seriale z PRL-u. Chciałbym sobie przypomnieć dwa z nich, ale nic już nie pamiętam, oprócz scen porodów w nich :) Nie wiem czemu, ale je zapamiętałem dokładnie xd

1. To chyba film, ale głowy nie dam. Jakaś kobieta wraca z zakupami....

więcej

A ja szukam tytułu takiego filmu amerykańskiego o małżeństwie (Afroamerykanie) w rozsypce.Ale to co zapamiętałam to jak przychodził mąż do domu do zony i dzieci to ściągając krawat zostawial go na chwile na głowie i się z dziećmi bawił.Pod koniec filmu jak miało dojść do zdrady i juz się rozbierał z kochanką to...

Czy ktos zna filmy podobne do filmu Almanya ,

W filmie były dwie siostry w tym jedna hakerka która używała jakegoś programu zrobionego przez ich ojca, a jedna zabijała jakiś typów. Jedna siostra siedziała przed komputerem i mówiła drugiej gdzie ma iść i widziała wszystko na kamerach.

(Dostałem ten opis od znajomego więc nie znam więcej szczegółów, ale strasznie...

więcej

Interesuje mnie jaki film otrzymał najwiecej nagród, typu Oscar'y czy Złote Globy.

Jakie filmy o morskich bitwach moglibyście polecić ?

Ktoś na pewno kojarzy ten film :-)

Siema. Dacie jakieś dobre ocenione filmy z jakimś potężnym twistem na końcu? Obejrzałem: Gra, Contratiempo, Lek pierwotny, Psychoza, Memento, Podejrzani, Inni, Efekt motyla, Oldboy, Nieproszeni goście, Wyspa tajemnic, Sierota, Czarny łabędź,

Znacie podobne klimatycznie, że jest w nich kontrola umysłu, wchodzenie w umysł jak to było w Trance, podobne zresztą do Incepcji i trochę do X-mana lub takie filmy które robią sieczkę z mózgu, że niby wiecie o co chodzi a w połowie filmu wąchacie pachy?