Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej wszystkim mam ogromny problem szukam nazwy filmu o chłopaku który robił graffiti na ścianach a potem na maskach amerykańskich samochodów, jak malował kobiety to były bez twarzy z tego powodu ze nie znał twarzy swojej matki ma brata który był w więzieniu i poznał dziewczynę na jakiejś galerii sztuki czy coś ale...

Szukam filmu, którego historia dzieje się w latach 50/60 prawdopodobne w Stanach Zjednoczonych. Kobieta ma dwóch synów i wprowadza się od swojego męża z jakiegoś powodu. Jeździ do różnych miejsc w poszukiwaniu nowego męża, który utrzyma ją i jej synów. Jednym z poznanych mężczyzn jest jakiś oficer czy wojskowy, który...

więcej

Nie pamiętam czy był to film czy serial, ale dziewczyna zostaje porzucona na ulicy z ranami po strzykawkach. Nic nie pamięta. Przez cały film przypomina sobie tylko tapetę i postać która ją przetrzymywala i wstrzykiwala narkotyki. Kojarzycie tytuł?

Dziwne ze Obecnie Thanos pojawia sie w DLC (chyba tak nazywa się Avengers) jakiś czas temu jak powstała gra MMO tylko nie pamietam jak ta gra nazywa się było w nim ze tworzymy postać, i wybieramy płec, wygląd postaci i wybieramy moc . to na filmiku które prezentowało ta grę było widać walke Justice League VS Thanos ....

więcej

dlaczego Anglicy boją się Polskiego dubbingu ? cały czas na Polskich forach wpisują bajeczki ze J.Polski to dno a Angielski jest lepszy i rózne bzdury , jak Anglikom nie pasuje ze tutaj jest Polska to niech wrócą do siebie do Anglii

Szukam filmu który opowiada o słynnym np. piosenkarzu i zakochuje się on w przypadkowej zwykłej dziewczynie która za nim nie przepada i nie szaleje jak inne, cos w stylu jak „Randka z gwiazda”. Dobrze by było gdyby to byli nastolatki lub ludzie w wieku 20 lat :v

Witam,

kiedyś na VHS jeszcze oglądałem taki film w którym dwóch mężczyzn ćwiczy strzelanie z broni długiej. Potem zabijają oni ludzi, zmieniają auta na parkingu i wracają do domu. Film kończy się strzelaniną FBI z tym dwoma facetami.
Całość dzieje się w miasteczku w USA - nie mam pojęcia jaka nazwa.
Wydawało mi...

więcej

Szukam filmu (para)dokumentalnego, który miał 2 części.
Rodzina z synem stara się uciec z któregoś stanu USA bodajże z powodu jakichś ataków terrorystycznych. Uciekają do spokojnego miejsca, gdzie żyją tacy uciekinierowie jak oni.
Co jakiś czas przyjeżdża gościu z zaopatrzeniem (bronią, medykamentami).
Ojciec...

Szukam filmu (dokument) o polskim lekarzu, który przed wojną przeprowadził zmianę płci.
Pozdrawiam!

Szukam filmu, jest to horror.

Grupa podajże uczniów pojechała do miasteczka w którym mieszkańcy byli kanibalami / mordercami dla zabawy. Pamiętam, że na początku jak uczniowie jechali do miasteczka widzieli strach na wróble, okazało się, że to zwłoki po czasie. Jeden facet zginął przy widowisku mieszkańców poprzez...

więcej