Hej wszystkim mam ogromny problem szukam nazwy filmu o chłopaku który robił graffiti na ścianach a potem na maskach amerykańskich samochodów, jak malował kobiety to były bez twarzy z tego powodu ze nie znał twarzy swojej matki ma brata który był w więzieniu i poznał dziewczynę na jakiejś galerii sztuki czy coś ale...
Szukam filmu, którego historia dzieje się w latach 50/60 prawdopodobne w Stanach Zjednoczonych. Kobieta ma dwóch synów i wprowadza się od swojego męża z jakiegoś powodu. Jeździ do różnych miejsc w poszukiwaniu nowego męża, który utrzyma ją i jej synów. Jednym z poznanych mężczyzn jest jakiś oficer czy wojskowy, który...
więcejNie pamiętam czy był to film czy serial, ale dziewczyna zostaje porzucona na ulicy z ranami po strzykawkach. Nic nie pamięta. Przez cały film przypomina sobie tylko tapetę i postać która ją przetrzymywala i wstrzykiwala narkotyki. Kojarzycie tytuł?
Dziwne ze Obecnie Thanos pojawia sie w DLC (chyba tak nazywa się Avengers) jakiś czas temu jak powstała gra MMO tylko nie pamietam jak ta gra nazywa się było w nim ze tworzymy postać, i wybieramy płec, wygląd postaci i wybieramy moc . to na filmiku które prezentowało ta grę było widać walke Justice League VS Thanos ....
więcejdlaczego Anglicy boją się Polskiego dubbingu ? cały czas na Polskich forach wpisują bajeczki ze J.Polski to dno a Angielski jest lepszy i rózne bzdury , jak Anglikom nie pasuje ze tutaj jest Polska to niech wrócą do siebie do Anglii
Szukam filmu który opowiada o słynnym np. piosenkarzu i zakochuje się on w przypadkowej zwykłej dziewczynie która za nim nie przepada i nie szaleje jak inne, cos w stylu jak „Randka z gwiazda”. Dobrze by było gdyby to byli nastolatki lub ludzie w wieku 20 lat :v
Witam,
kiedyś na VHS jeszcze oglądałem taki film w którym dwóch mężczyzn ćwiczy strzelanie z broni długiej. Potem zabijają oni ludzi, zmieniają auta na parkingu i wracają do domu. Film kończy się strzelaniną FBI z tym dwoma facetami.
Całość dzieje się w miasteczku w USA - nie mam pojęcia jaka nazwa.
Wydawało mi...
Szukam filmu (para)dokumentalnego, który miał 2 części.
Rodzina z synem stara się uciec z któregoś stanu USA bodajże z powodu jakichś ataków terrorystycznych. Uciekają do spokojnego miejsca, gdzie żyją tacy uciekinierowie jak oni.
Co jakiś czas przyjeżdża gościu z zaopatrzeniem (bronią, medykamentami).
Ojciec...
Szukam filmu, jest to horror.
Grupa podajże uczniów pojechała do miasteczka w którym mieszkańcy byli kanibalami / mordercami dla zabawy. Pamiętam, że na początku jak uczniowie jechali do miasteczka widzieli strach na wróble, okazało się, że to zwłoki po czasie. Jeden facet zginął przy widowisku mieszkańców poprzez...