Wiem, że trochę nie na temat, ale czy ktoś byłby zainteresowany kupnem używanego tornistra Star-Wars z piórnikiem Star-Wars gratis? Mogę wysłać zdjęcia i więcej informacji.
Cześć, szukam dosyć dramatycznego filmu o około 13 letniej dziewczynie która mieszka w Wielkiej Brytanii i zaczyna się demoralizowac, poznaje drugą dziewczynę - czarnoskórą. Ma problem z matką która ćpa i puszcza się w jej domu, na końcu filmu dziewczyna zostaje zgwałcona. Cały film jest posiada przewodni motyw Czy...
W filmie były dwie siostry w tym jedna hakerka która używała jakegoś programu zrobionego przez ich ojca, a jedna zabijała jakiś typów. Jedna siostra siedziała przed komputerem i mówiła drugiej gdzie ma iść i widziała wszystko na kamerach.
(Dostałem ten opis od znajomego więc nie znam więcej szczegółów, ale strasznie...
Poszukuje filmów z tej kompilacji :
https://www.youtube.com/watch?v=BHnI4Mbv2sU
Fragmenty :
0:13, 0:14 / 2:01,2:06 ( jeden film )
1:14,1:20
1:21, 1:22
Szukam takiego filmu o dwóch chłopakach co ukradli złoto skrzata to była jakaś komedia albo parodia na końcu kolegą dał mu wróżkę w prezencie a on się pyta co ona robi a ona obciagam za złoto
Dwójka dziewczyn poznaje się (chyba) w szkole, jedna z dziewczyn często przychodzi do domu tej drugie, z czasem zaczyna u niej pomieszkiwać, próbuje zająć miejsce „przyjaciółki” w jej własnym domu. Była chyba scena, że przespała się z ojcem tamtej ale nie jestem pewna. Film był z tych współczesnych.
Szukam filmu, nie pamiętam zupełnie tytułu. Jest to film o chłopaku, który wychodzi że szpitala psychiatrycznego i zamieszkuje w willi swoich rodziców, w której mieszkał jak był maly. Ma opaskę na nodze, nie może wychodzić z domu, dodatkowo co jakiś czas dzwoni telefon sprawdzający go i musi go odebrać i się meldować....
więcej
Szukam filmu gdzie walczyly grupy nastolatków i pamiętam ze byla akcja ze główny bohater przykleil sobie dwa noze do rąk i poszedl do przeciwnej grupy
I byla akcja że nacpal się kleju pod pomnikiem
Witam.
Szukam scen z filmów/seriali, w których jakiś pocisk, np rakieta wystrzelona w samochód przeleciała przez niego, bo kierowca odsunął okna :D Chodzi mi po głowie taka scena, ale w ogóle nie wiem gdzie ją widziałem, a chciałbym wiedzieć czy nie ma takich więcej. Ktoś coś kojarzy?
Z góry dzięki ;)
Mam prośbę. Podajcie proszę tytuły filmów, które najlepiej właśnie scharakteryzować słowem "epickie".
Długie, obszernie w historię, stare, z rozmachem, klimatyczne. Naszła mnie ochota coby takie pooglądać.
Mam na liście aktualnie:
- Ben-Hur
- Lawrence z Arabii
- Spartakus
- Siedmiu Samurajów
- Kleopatrę
- Wiek...