Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy jest jakiś maniak tego uniwersum, który by potrafił podpowiedzieć na moje pytanie i wyjaśnić wszystkie niuanse?

czesc szukam filmu ktory ogladalam ok rok temu.
Pamietam ze w filmie akcja rozgrywala sie tak ze byly dwie siostry- starsza i mlodsza.
ta starsza chodzila to jakiejs szkoly weterynaryjnej a ta mlodsza wlasnie rozpoczynala nauke w tejh szkole. Pozniej bylo powitanie nowych uczniow gdzie ci byli oblani krwia zwietzat...

więcej

Polecacie mi jakis dobry film post apo mogę być też filmy o tematyce zombie z góry dziękuję za wszystkie sugestie

Witam
Szukam filmu który kiedyś oglądałem, a niestety nie pamiętam tytułu. Film opowiada: z pozoru szczęśliwym związku ale po pewnym czasie dziewczyna podejrzewa swojego chłopaka o zdradę. Okazuje się że mężczyzna ma oprócz niej swoją żonę, zabija ją dla majątku i wrabia w to swoją obecną partnerkę. W końcowej scenie...

więcej

Oglądałem parę lat temu horror w którym bodajże nauczyciel razem z uczniami pojechał na kilka dni do domku w lesie, a później mordowal ich po kolei. Było to dawno więc nie pamiętam ale z góry dzięki

Hej. Mozecie polecić jakies ciekawe filmy z morderstwem, o mordercach, dochodzenie, kryminał? Moze jakies mało znane... z góry dziękuję

Pamiętam tylko co nieco ze zwiastuna ale może ktoś skojarzy.
Gówna bohaterka to młoda dziewczyna o ciemnej karnacji i ładnych kręconych włosach. Miała jakieś super moce i ktoś ją ścigał. Dołącza do jakiejś grupy (chyba 3 osoby na pewno jeden chłopak w którym się później zakochuje?) i w sumie przez większą część filmu...

więcej

Wszystkie te informacje na temat filmu są mocno niepewne. Tak więc jest to chyba komedia, dość stara ale nie czarno biała. Angielski tytuł. Na okładce jest mężczyzna w czapce kucharza i w ustach trzyma jak cygaro marchewkę. Nie jest to popularny film, ktoś coś?

Hej, szukam filmu, w którym mężczyzna chyba ratuje młodego mężczyznę i pozwala mu zamieszkać trochę u siebie w domu, jednak gdy trwa to za długo, prosi go o wyprowadzenie się, a ten młody staje się agresywny i nie chce się wyprowadzić, biją się z grożą sobie i tak dalej Na koniec wiem, że okazuje się, że jest...

Szukam filmow ktore bazowaly by za w/w schemacie. Jednym z takich filmów - nowości - jest dziewczyna z tatuazem. Caly motyw polega na zamknietym obszarze w ktorym rozwijana jest fabula.

ktos podrzuci jakis tytul?:) nie musza byc to nowości:)