Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, który oglądałem w 2004 roku, (thriller lub horror, film zagraniczny). Była grupa ludzi, rozmawiali o czymś i była pokazana odcięta dłoń człowieka. Potem zaczeli się bić. Akcja działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Jednego faceta kobieta zamkła w piecu na zamek i po chwili spalił się tam, drugiemu...

Film zaczął się w Rosji (chyba w Moskwie) gdzie czwórka znajomych znalazła się w centrum ataku jakichś kul elektrycznych które zabijały każdego. W połowie filmu znaleźli się u gościa, który swoje mieszkanie obudował klatka jakąś tam, która sprawiała, że te kule ich nie widziały. Na koniec żołnierze (chyba na koniach)...

więcej

Akcja filmu zaczyna się chyba rodzi się dziewczynka i przy porodzie jest chyba paroletni chłopiec i mówi że się z nią ożeni i oni spotykają się po latach bardzo go potrzebuje pozdrawiam

Szukam filmu w którym kobieta słyszy dziwne dźwięki w domu, chodzenie po pokoju i odgłosy z windy kuchennej. Potem okazuje się ze miała chora na kości siostre, która nie mogła chodzić i raz gdy została z nią sama w domu musiała zanieść jej jedzenie ale bała się jej i wwiozła je winda kuchenna. Ta siostra spadła do niej...

więcej

Cześć
Szukam filmu
Akcja rozgrywa się w Afryce , para mężczyzna i kobieta jadą na wycieczkę do Afryki . Okazuje się że właścicielka domu który wynajmuje para jest w zmowie z handlarzami narządów, organów . Znacie tytuł filmu ?

Wie ktoś z Was może z jakiego filmu pochodzi ten kadr?
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_lEkVqRVt3xVQQcX2fX1VYdvzAJMccsGj.jpg

Szukanie w google nic nie dało...

Za klasyki typu Coś, Hellraiser, Mucha, Władca Życzeń i Ukryty Wymiar z góry dziękuję.

Poszukuję bardziej niszowych filmów z dobrym klimatem. Fabuła nie musi być jakaś super ale mile widziana. Za głupkowate horrory typu Martwica Mózgu albo Noc Żywych trupów też dziękuję i proszę żadnych zombie. Szukam filmów z...

Jaki film (lub lepiej fragment filmu) polecacie do sprawdzania głośników?
Taki dynamiczny by móc sprawdzić czy dźwięk z głośników wbija w fotel.
Właśnie kręcę test głośników 2.1 na youtube i nie wiem na czym je sprawdzić.

Witam

Szukam pewnej komedii wojskowej na pewno nie polskiej - chyba rosyjska/niemiecka itp gdzie są czołgi.
Pamiętam śmieszną scenę - gdzie jakaś oficerka idzie korytarzem lub przez koszary z samymi żołnierzami którzy wyciągneli interesy na komendę prezentuj broń, Ona przeszła jakby nigdy nic i skwitowała do nogi...

więcej

Szukam filmu francuskiego. Wydaje mi sie ze jest z 2012 roku ale nie jestem pewna. Zaczyna sie jak mloda dziewczyna siada w publicznej toalecie pelnej brudu i opowiada jak uwielbia brud i zarazki. Prosze o pomoc, nie moge znalezc tego filmu