Kilka lat temu oglądałam film, nie pamiętam aktorów ani tytułu. Kobieta poznała mężczyznę przez internet. Spotkali się zakochali się w sobie i tak dalej. Okazało się że ona jest jakąś psychopatką, była zazdrosna o jego koleżankę i wysadziła ją razem z autem w powietrze. Na końcu chciała zabic tego faceta na dachu...
kilka lat temu widziałam film o grupce motocyklistów. jeden z nich chyba miał wypadek na drodze podczas wyścigu, ktoś mu zajechał drogę, a jego kolega po tym ścigał sie za niego, coś z naprawianiem tego motocyklu chyba było. Generalnie na pewno polski film. Wydawało mi się że grał tam Obuchowicz, ale nie widzę w jego...
więcejCześć! Polecicie mi filmy o eksperymentach psychologicznych, coś w stylu "Więzienny eksperyment" (2015)? Dziękuję za każdą propozycję ^^
Witam szukam podobnych filmów do tego https://www.filmweb.pl/film/Alita%3A+Battle+Angel-2019-193450 świat surival lub gwiezdnych wojen (Matrix oglądałem) swoją drogą uwazam ze ten film jest ciekawy to co zauwazyłem cyborg-kobieta umie karate shinkyokushin nawet podczas walki uzywa morote-tsuki .
Witam Poszukuję Komedji .. Mniej Więcej film z 80 roku lub może Wcześniej ... Komedia na VHS Miała Tytuł Dwóch Łobuzów w Drodze do Klasztoru .. Niestety Jest Pod Innym Tytułem Komedia o dwóch braciach co na począdku filmu Mieli nie legalny wywiert ropy naftowej Po Czym Przyjechała Policja i zaczeli uciekać na ośle...
Poszukuję filmu, w którym amerykańscy żołnierze giną zabijanie przez duchy widoczne tylko przez specjalne okulary. Rzecz dzieje się w Europie. Przyjeżdża do nich konstruktor broni i pomaga rozwiązać sprawę. Dodam , że duchy nie przekraczają bariery zrobione z posiłków metalu. Dzięki za pomoc.
Witam !
Poszukuję filmu dokumentalnego z lat 80-tych lub 90-tych o możliwościach, przyszłości i zaletach telewizji cyfrowej. Pamiętam, że taki film całe lata temu leciał w polskiej telewizji.
Proszę również o link do jego Filmweb'owej strony.
Pozdrawiam
Krecik-79.
Szukam filmów ze świetną muzyką. Tylko nie chce filmów muzycznych z piosenkami, bo nie o to mi chodzi, lubię jak muzyka nadaje atmosferę scenom.
Przykłady: drive, władca pierścieni, mad max: fury road, requiem for dream
Jak nazywał się film co było dwóch braci. Na początku było tak, że jeden z tych braci miał fajne życie, dziewczynę itp a ten drugi brat (niepełnosprawny) miał na odwrót - czyli złe, nie miał dziewczyny i ludzie się śmiali z niego. Pewnego razu dziewczyna zdradzila tego brata z tatuazysta I z tego powodu jego rodzina...
więcejJak w temacie szukam komedii romantycznej która oglądałem już dość dawno. Film opowiada o nastolatku, który za kare na wakacje jedzie do kuzynostwa tam poznaje kuzynkę swojego kuzyna , która się w nim zakochuje. Po powrocie do domu ta kuzynka przyjeżdża do niego też za kare i chodzi z nim do szkoły. Już dobrze nie...