Szukam filmu, który oglądałem ok. 20 lat temu w tv.
Prawdopodobnie produkcji amerykańskiej.
Jeden brat był grzeczny, dobrze się uczył i miał plany na życie. Drugi brat (z tego co pamiętam blondyn) był trochę niepokorny, problematyczny etc. Poznajemy go jak wrócił z wojny, więzienia czy jakiegoś poprawczaka. W każdym...
Założyłam nowy temat,bo w poprzednim jest już maksymalna liczba odpowiedzi:)
Poszukuję filmu,którego akcja toczy się w dawnych czasach. Przypuszczam,że w wieku XIX. W tytule filmu jest chyba słowo "miłość" (jest to długi tytuł,coś jak "miłość jest najważniejsza" itp. ) Jest tam pewna młoda dziewczyna,która...
Witam
Poszukuję filmu, który kiedyś oglądałem
Film był o tym że porywacze porywaja, uczennice i chcą okup od jej rodziców (ojciec zna, szefa mafii który jest kuzynem uczennicy i prosi go o pomoc, co się okazuje że to szef porywaczy)
Co lepsze jeden z porywaczy zakochuje się w dziewczynie.
Zlepek informacji, nie...
Kiedyś oglądałam film o dziewczynce, która patrząc w oczy widziała pragnienia/myśli drugiego człowieka. Akcja dzieje się chyba w średniowieczu. Jeśli ktoś wie co to za film to proszę o pomoc! :)
szukam ego filmu jak wpisuje na google to wyskakuje nie na temat i zupelne cos innego
https://www.filmweb.pl/film/Dzie%C5%84+wojownika-1996-143237
https://www.filmweb.pl/film/Bilet+na+Hawaje-1987-151305
Nie najnowszy, wydaje mi się że poniżej 2010 roku. Na pewno kiedys leciał na tvn-ie. W morzu/oceanie pojawia sie dziwny plankton? Takie drobinki ktore otaczaja ciało i porywaja w głąb wody. Zostaje porwane dziecko i matka z jakimś ratownikiem próbują go ocalic. Schodzą pod wode i ostatecznie znajdują dziecko ktore...
Witam ,
Poszukuję tytułu filmu, gdzie młoda prawniczka Amerykanka wyjeżdża za namową koleżanki na zimowy urlop do Europy. Spacerując po uliczkach miasteczka motocyklista rozjeżdża jej kapelusz. W ramach przeprosin chce umówić się na randkę, po czasie okazuje się, że to książe, który wkrótce ma zostać królem, o czym...
Cześć,
Od kilku tygodni wraca do mnie cały czas myśli o pewnym filmie, który oglądałem kilka lat temu i w żaden sposób nie mogę sobie skojarzyć tytułu.
Pamiętam tak na prawdę tylko jedną scenę, ogólnie zarys i fabuły dotyczyła porwań lub seryjnego mordercy gdy zostaje przesłuchany mówi że takich jak on jest...
Otóż szukam filmu, który od jakiegoś czasu nie daje mi już spokoju. Niewiele z niego pamiętam; zaledwie kilka szczegółów. Mianowicie: jakaś rodzina utknęła w dżungli ( chyba ich ktoś tam wysłał, ale nie jestem pewny na 100%), jest po środku tego świata wieża na której przy końcówce jest przestrzeń, a w tym pustym...
Cześć wszystkim, szukam takiego filmu który oglądałem kiedyś jako dziecko, było to mniej więcej o tym, że jakaś dziewczynka jest czarownicą i uczy się magii, jak wsiadała na miotłę to wypowiadała jakieś dziwne zaklęcie. Był też jakiś zlot czarownic i tam była chyba jej ciocia czy coś takiego. Niestety tylko tyle...