Pewnego razu w Hollywood.. juz niebawem online i w kinie. Czy tylko ja nie mogę się doczekać? Film swoją premierę ma mieć w trzecim tygodniu sierpnia obecnego roku. Na pewno już w pierwszym dniu zamierzam udać się do kina, nie wykluczam, że udam się tam więcej niż raz. Zachęca mnie szczególnie mnogość najlepszych...
Hejka, poszukuję filmu gdzie chodziło o wytropienie seryjnego mordercy sadysty, który zdaje się zabijał młode kobiety.
Pamiętam tylko końcówkę bo wydawała się dość mocna, okazało się, że ów psychomordercą była kobieta (brunetka) która to doznawała przyjemności przy zadawaniu bólu ofiarom.
Scena z ostatnią ofiarą,...
Jako dzieciak pamiętam pewien film który miałem nagrany z telewizji na VHSie i nawet pamiętam zapraszałem kumpli z klasy by to obejrzeć. :) Otóż była tam nauczycielka z grupą dzieciaków które zostały razem z nią porwane. Ludzie w maskach to chyba zrobili i pamiętam też taką scenę, że by uciec musieli zanurkować i...
Cześć! Szukam filmu, gatunek to raczej komedia romantyczna powiązana ze sportem.
Mianowicie - pewien zawodnik koszykówki odnosi kontuzję, a w jego domu pojawia się nowa sekretarka/sprzątaczka/menagerka, która po lepszym poznaniu go pomaga mu wrócić do zdrowia i coś między nimi iskrzy.
Pamiętam jedną scenę, gdy ten...
Witam, szukam filmu wydaje mi się że to produkcja USA - dramat, o rodzinie która jest biedna, ojciec ma problemy z alkoholem (jest alkoholikiem) , mieszkają gdzie się zatrzymią, podróżują samochodem, bodajże taki niebieski starodawny kombi, później w pewnym momencie zatrzymują się w jakimś opuszczonym domu, ojciec...
Hej, niestety nie pamietam dużo szczegółów. Ludzie przechodzili między białymi pomieszczeniami, nie pamietam czy uciekali czy to była jakaś gra. Wydaje mi się, ze przechodzili ciasnymi tunelami. Kojarzy ktoś coś ?
o 16 letniej blondynce czy 17 ktora mieszkala z ojczymem i matka,ojczym ga gwalcil,zmarl,na jego pogrzebie ona wrzucila papierosa mu na trumne,potem poznala chlopaka z ktorym zaszla w ciaze,mieszkala u jego rodzicow,wykorzystywala go,cwana byla
Witam proszę was o pomoc od dłuższego czasu próbuje odnaleźć film. Nie pamietam bohaterów. Wiem że był to polski film w tym filmie był mężczyzna który pomagał przedostać się rodzństwiu za granice najprawdopodobniej do Francji w celu odnalezienia swojego ojca. Rodzeństwo to chłopiec i dziewczynka pochodzili gdzieś z...