Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

cześć szukam filmu

Cześć,
szukam filmu/serialu z lat 90 lub 2000 z którego jedyne co pamiętam to scenę gdzie ktoś znalazł się w czasach średniowiecznych i miał kolorową gazetę/kartkę z motocyklem przedarta w pół i jakiś czarodziej wyczarował pół tego motocykla normalnie a resztę tą wydartą wyczarował z drewna. Powiedzcie że to nie jest...

więcej

hej, była kiedyś taka bajka (serial, film?) gdzie nastoletni chłopak otrzymał psa, ten pies był chyba niebieski... każdy pies potem miał przypisany sobie kolor, np. pomaranczowy, rozowy itp. psy mogly gadac i one podrozowaly z kluczami, przenosily sie wczasie czy tam teleportowaly. za nic nie moge znalezc tego, pomocy...

więcej

Grupa studentów około 7 lub 9 osób (przyjaciele) myśląc o swojej przyszłości postanawiają się ubezpieczyć na wypadek śmierci. Jeśli ktoś z nich umrze to jego działka jest przekazywana pozostałym żyjącym. Plan zaczyna się sypać gdy jeden z nich postanawia pozabijać ich wszystkich co uczyni go bogatym. Do końca filmu nie...

więcej

Już kiedyś pisałem, ale może teraz ktoś akurat będzie wiedział, o co mi chodzi, bo wciąż nie mogę odkryć tytułu. Jest to kryminał azjatycki (chyba chiński), w którym na końcu wszyscy policjanci prowadzący sprawę są zabijani, część z nich przez poderżenięcie gardła (pamiętam, że jeden policjant, jakiś młody, miał...

Szukam filmu prawdopodobnie z lat 2008-2013. Jest to film z gatunku science fiction chyba francuski lub hiszpański. Akcja toczy się tak jakby w abstrakcyjnej i nieco psychodelicznej przyszłości. Głównym bohaterem jest muzyk który ma ponad 70 lat i charakterystyczną urodę. Jest sławny i wszyscy myślą że ma wiele...

To jeden z moich ulubionch gatunków filmowych,o czym zreszta niejednokrotnie juz pisalem;)Ale ciekawi mnie wasze zdanie na ten temat...5 waszych ulubionych komediodramatow - piszcie!!!Jezeli chodzi o mnie to sa to filmy takie jak (kolejnosc przypadkowa):
1. Amelia
2. Życie jest piękne
3. American Beauty
4. Pukając...

więcej

Witam serdecznie szukam 3 starych filmow.Lata 80lub 90 .
1. Pierdwszy zaczyna sie na pustyni jak wojownik z mieczem:) walczy z ludzmi albo stworami wychodzacymi z piachu .
2.Drugi film karate moj pierwszy na VHS aktor z lekko dłuzszymi wlosami z tylu (obciety na czecha)albo ogolnie dłuzszymi walczy i ratuje...

To co z niego pamiętam: CHYBA był chłopiec który wprowadził się do domu w którym wcześniej miezkala dzieczynka i on próbował rozwiązać zagadkę jej śmierci. Ona była niby na coś chora (ale to CHYBA kłamstwo było) i chowała leki w zegarze( ten zegar odgrywał jakąś ważną role) i na koniec się CHYBA okazało, że zepchnięto...

więcej

Nie pamiętam tytułu mało też co pamiętam z filmu ale to był jakiś katastroficzny z udziałem matki i syna bodajże i była powódź i któreś z nich się zraniło nie wiem liczę na pomoc