Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam poszukuje filmów o dinozaurach, jeśli ktoś mógłby podać jakieś tytuły byłbym wdzięczny. Jak dotąd oglądałem Jurassic Park 1,2,3 (wiecie czy wychodzi może 4 część? jakiś czas temu czytałem, że ma wyjść) oraz teraz zabieram sie za dokument Wędrówki z dinozaurami. Byłbym wdzięczny za podanie kilku tytułów.

Przeszukałam bazę pod kątem każdego możliwego słowa, serwisy typu cda również przeszukałam. Ale po prostu nic nie pasuje, pewnie jak zwykle tłumaczenie tytułu na język polski niewiele miało wspólnego z oryginałem, więc może zapytam Was?

Horror, w którym nastolatka przyjeżdża do domu ojca, jej matka zmarła?,...

Widziałem tylko jedną scenę. Przylatuje toporek i wbija się bohaterowi w pierś. Za toporkiem przylatuje laska i walczą. W trakcie śmiertelnie wyczerpującej wymiany werbalnych i fizycznych dowodów wzajemnego uznania, dowiadujemy się że byli razem na jakimś kursie patroszenia ludzkości i z jakiegoś powodu znaleźli się po...

więcej

Opiszę co z niego pamiętam. Głównym bohaterem jest mężczyzna - nauczyciel chyba muzyki o religi chyba muzułmańskiej traci rodzinę ( zostaje zastrzelona ) od tamtej pory porzuca wszystko i zaczyna się włóczyć, po jakimś czasie przygarnia go, pomaga mu afroamerykańska (czarno-skórea) rodzina (matka, syn, i...

Cześć! Od jakiegoś czasu szukam tytułu filmu, który oglądałam kilka lat temu. Chodziło o to, że jakaś dziewczyna przyjechała do domu, gdzie miała chyba sprzątać, była też tam jakaś upośledzona dziewczyna, kojarzę, że nosiła takie tiulowe sukienki. Była tam jakaś akcja z dziećmi, nie wiem czy był to dawny sierociniec...

więcej

Szukam filmu. Dawno ogladałam, nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Za dużo z niego też nie pamiętam. To co pamiętam: CHYBA chłopak z rodziną wprowadził się do domu i próbował rozwikłac zagadkę śmierci dziewczyny. Ta dziewczyna była niby chora i chowała leki które jej dawali do wysokiego zegara(on tu odgrywał jakąś...

Szukam w filmu w ktorym byl pewien mentor w wiosce w ktorej przekonal wszystkich ze podczas medytacji wchodzi w zaswiaty, produkowal trucizne ktora pozwalala mu na osiagniecie stanu bliskiego smierci. Odprawial rytualy i ceremonie ktorymi udowadnial to wszystko. Pewnego dnia za zgoda wzzystkich podal calej wiosce...

Witam, prosiłbym o pomoc w ustaleniu tytułu film: Po kilkunastu latach po porwaniu syna kobieta (matka) rozpoznaje go na nagraniu z wakacji, które pokazują jej odwiedzający ją znajomi. Wybiera się sama w to miejsce gdzie jej syn jest wynajmującym łodzie.

Tyle pamietam niestety.

Z góry dziękuje za pomoc.

Witajcie, szukam filmu o córce i ojcu, który zmaga się z problemami wychowywania córki . W jednej ze scen do nastolatki przychodzi chłopak a ojciec chowa się pod łózkiem. Nastolatkowie chcą zrobić coś więcej. Ona wychodzi do łazienki a o w tym czasie szuka gumy do żucia, pryska krocze perfumem itd. Robi przypałowe...

więcej

Szukam filmu w którym był potwór przemieszczający się w prądzie w liniach elektrycznych, kablach. Zabijał on ludzi i potrafił się materializować przyjmując wygląd postaci stworzonej z elektryczności. Wiem że całość brzmi niedorzecznie ale pamiętam też końcówkę, w której była czarna dziura i bohaterzy filmu starali się...

więcej