Był taki film animowany, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
Opowiadał on o czasach, kiedy ziemia była tak zaśmiecona, że miały ją uprzątnąć roboty. Ludzie mieli w tym czasie przebywać na latającym czy coś-tam-robiącym pojazdo-statku, gdzie w skrócie mieli grać w siatkówkę, pływać i ogólnie dobrze się bawić....
Witam
Szukam filmu w którym główna rolę gra policjant który ściga dłuższy czas prywatnego zabójcę. Zabójca zabija mu żonę podczas kolacji na jego oczach. Policjant postanawia zemścić się i wypowiada wojnę zabójcy.
Wiem jeszcze że zabójca miał zabić wpływowego i bogatego biznesmena ale było to była to mistyfiakcja....
Opiszę co z niego pamiętam. Głównym bohaterem jest mężczyzna - nauczyciel muzyki o religi chyba islamskiej traci rodzinę ( zostaje zastrzelona ) od tamtej pory porzuca mieszkanie itp i zaczyna się włóczyć, po jakimś czasie trafia pod dom afroamerykańskiej (czarno-skórej) rodziny (matka, syn, i starszy facet - dziadek...
więcejCzęść .Szukam filmu to film z tych nowszych o kobiecie której zaginął mąż architekt i ona pomieszkuje w małym domku który zrobił i zaczyna być prześladowana znikają jej zdjęcia ktoś podłożył jej pająki i na końcu okazało się że to jej siostra ja prześladowała i porwała jej męża bo się w nim kochała i nie mogę...
Cześć, od kilku dni próbuje sobie przypomnieć tytuł filmu, jego fabuła była mniej więcej taka... ojciec szedł ze swoimi dziećmi i został zaczepiony przez jakichś typków którzy mu obili gębę, postanowił iść chyba na boks albo jakaś sztukę walki, trochę przykoksował i chyba gościu który prowadził zajęcia zaproponował mu...
więcejjak nazywał sie ten film Amerykanski w którym była taka scena ze stary dziadek bzyka się z młodą dziewczyną która jest zareczony z jego synem, raz widziałem na Youtube ten filmik i padł mi do gustu
Witam czy ktoś wie czy Julie Pierce pojawi się w serialu cobra kai ? z tego co wiem w sezonie 3 pojawi sie Ali, a Tora to jej córka .
Witajcie. Tak się dzisiaj zastanawiałem, czy macie jakieś schematy oceniania obejrzanych filmów? Oceniacie różne aspekty osobno, np. scenariusz, zdjęcia, aktorstwo? Czy może kierujecie się ogólnymi doświadczeniami po seansie? Co dla was jest najważniejsze przy ocenie? Czy ogólna ocena na filmweb ma jakiś wpływ na waszą...
więcejTak jak w tytule, ogólnie ten film był nieco "porąbany". Młody chłopak zostaje w domu pod opieką pewnej dziewczyny po tym jak jego rodzice wyjeżdżają gdzieś na święta. On się w niej kocha i robi wszystko by ona odwzajemniła uczucie, między innymi do krzesła ją przywiązuje i grozi bronią. Ogółem zabija wszystkich którzy...
więcej