Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć

Szukam filmu który oglądałem kiedyś w telewizji, ale za żadne skarby nie umiem go wykopać.
Pamiętam doskonale że chodziło o to, że córka pewnego małżeństwa zaginęła lub uciekła i przez lata ją szukał szeryf, matka też ciągle wierzyła że wróci i była na tym punkcie zafiksowana.
Jednakże w filmie chodziło o to...

więcej

Witam. Pol dnia spedzilem poszukujac starego filmu ogladanego w dziecinstwie, ktory chcialbym puscic obecnie swojemu dzieciakowi, bez rezultatow. Moze tutaj ktos bedzie w stanie mi pomoc?

Film jest raczej z lat 80 tych, maksymalnie z poczatku 90 tych. Moze byc starszy. Akcja rozpoczyna sie jak mlody chlopak...

Oglądałam kilka razy w TV, film może z połowy lat 90-2005, film na faktach o psychopacie, który zabija młode dziewczyny, a ciała pozostawia w rzece. Pamiętam, że porusza się wieczorem po ulicach taksówką jako taksówkarz i zwabia też prostytutki. Pamiętam, że detektyw obiecuje czarnoskórej matce uprowadzonej...

Film był o rudym zwierzaku miśku lub kocie który mieszkał w dżungli i jacyś ludzie próbowali to porwać.

Mężczyzna ożenił się z zamożną kobietą, dostał pracę w firmie jej ojca. Znalazł sobie kochankę która była była znajomą jej rodziny. Z żoną starali się o dziecko ale im nie wychodziło, a jego kochanka zaszła z nim w ciążę. Postanowił zabić kochankę, i tak zrobił. A przy okazji zginęła starsza kobieta, miało to wyglądać...

więcej

Tak w temacie szukam jakiegoś najlepszego dostępnego obecnie serialu bedacego adaptacją komiksu. Jest tego multum a raz nie mam czasu żeby obejrzeć wszystkie a dwa nie wszystkie są dobre. Polećcie mi jakiś i napiszcie dlaczego warto obejrzeć.

Witam szukam jednego filmu.znam tylko jeden wątek,grupa ludzi którzy nie znających sie ale mają pewien dar mianowicie mają przeczucie że cos się stanie

Hej!
Szukam filmów, które nie są typowo horrorami czy naprawdę mocnymi thrillerami, a opierają się na zagadkach. "Gra tajemnic" (2014), "Kod da Vinci" (2006) czy - co boli moje serduszko - ogromnie nie doceniony film "Circle" z 2015 roku. Albo nie do końca wiadomo co się dzieje i żyjemy w otoczeniu jednej wielkiej...

Tak jak w temacie. Coś podobnego do "Upiorna noc Halloween", "Wizyta", "Martwica mózgu", "Martwe zło".

Witam, poszukuję dokumentu o Nowej Hucie w którym jeden chłopak (w długich włosach) robi za przewodnika po angielsku dla grupki turystów. I nie chodzi tu o "PRL de Luxe". Z góry dzięki!