mam pytanie czy ten film jest o zombie czy jak ? pytam się bo na stronie horrortube tak samo znajduje sie ten film Gui Chui Deng. Xun Long Jue (2015) jest dodany do kategorii Zombie
https://www.filmweb.pl/film/Striptizerki+zombie-2008-411509 oglądałem ten film o.O niby krytykują ale jak zobaczyłem stripizerke Zombie to na serio przestraszyłem się .
witam szukam filmu z lat 1990- 1995 dokladnie nie pamietam daty, akcja dzieje sie gdzies na pustyni gdzie jest pełno bunkrów a w jednym z nich ukrywa sie zmutowany człowiek ktory zabija zolnierzy armi amerykanskiej, posiada on duzo sily i zazwyczaj morduje ich golymi rekoma,na koniec zostaje on zastrzelony. prosze o...
więcejCześć, czy ktoś może zna tytuł filmu który kiedyś widziałem. Wiem, że to był horror o dwóch kosmitkach co na ofiary wybierali mężczyzn.
Młoda kobieta dziedziczy kopalnię diamentów albo szmaragdów i wyjeżdża na to pustkowie z walizkami w szpileczkach i tam ma ja zapoznać z tematem prowadzenia kopalni mezczyzna który sie nią opiekuje i cała akcja zaczyna sie kak ja widzi w tych szpileczkach .... podobna dobra komedia romantyczna czy zna ktoś tytuł ?
Witam wszystkich,
Od przejdę do konkretów. Szukam filmu, w którym główny bohater stracił rodziców bo ojciec nie spłacał długów u mafii. Ojciec głównego bohatera obstawiał biegi konne. Główna wątek filmu kręci się w okół głównego bohatera, i 2 mafiozów którzy maja po jednym wieżowcu obok siebie w których non stop...
Witam szukam 2 filmów które oglądałem dzieckiem będąc.
Pierwszy: Chłopaka i dziewczynę porywają chyba kosmici, i więzią ich. Tych stworów jest czterech dwóch którzy żądzą i dwóch którzy im służą. Dwójka ludzi stara się uwolnić, wiadoma sprawa. Nieoczekiwanie ta dwójka służących pomaga im się uwolnić i przy okazji...
Panowie i Panie, za gówniarza (bedzie jakieś 20 lat temu) ogladałem w TV film, za cholere nie moge przypomieć sobie tytułu. Film akcji, chyba francuski (nie jestem pewien). Początek jest dość charakterystyczny: facet skacze po wierzchołkach świerków i zbiera szyszki, wraca do chatki gdzie czeka na niego kobieta, która...
więcejSzukam filmu, który pamiętam jeszcze z czasów VHS. Najprawdopodobniej z lat 80, może początków 90. Thriller SF klasy B (jak nie C) akcja dzieje się w niedalekiej przyszłości, jakaś korporacja wprowadza na rynek niewiadomego pochodzenia substancję, od której ludzie się uzależniają i dają łatwo sterować. Substancja ta o...
więcejWitam, przeszukałam cały internet i nie mogę znaleźć takiego filmu, proszę o pomoc, a wątek jest następujący : młoda kobieta dziedziczy kopalnie diamentów lub szmaragdów i wyjeżdża zeby ja przejąć kompletnie nie znając sie na tym biznesie wiec jedzie z kompletem walizek i w szpilkach i jak ładuje na tym pustkowiu czeka...
więcej