Witam Panie i Panowie właśnie dowiedziałem się że moja dziewczyna mnie zdradziła są z moim znajomym bo jakże inaczej powód byłem za dobry i nie dawałem jej tyle emocji tylko statyczne życie są jakieś dołujące filmy o zdradzie typu ostatni odcinek czarnego lustra lub nawet Ona 2013 może być co mi polecacie żeby się po...
więcej
Cześć
2 dni temu zgłosiłem dodanie nowego filmu, mianowicie Chase (2019) ale nie otrzymałem żadnego powiadomienia a filmu dalej nie ma w bazie. Jak długo +/- to będzie trwało? Obejrzałem i chciałbym ocenić zanim zapomnę. Chodzi o ten film:
https://www.imdb.com/title/tt8160864/
Dzięki za wszelkie informacje
Witam szukam w których główni bohaterowie do siebie nie pasują . A po czasie po różnych wydarzeniach okazuje się że jest zupełnie odwrotnie . Chodzi mi o takie przykłady gdzie bohaterowie na początku wydają się na prawdę "z innych światów .
Witam wszystkich. Szukam filmu z wiosny b.r. w telewizji. Żona starego szeryfa jest na wycieczce konnej przy granicy z meksykiem. Spotyka 2 uchodźców, daje im koc i wodę.
Niedaleko za skałą czai się 3 chłopaków, z których jeden, syn nowego szeryfa strzela do
meksykanów, i, niechcący trafia kobietę, która ginie. Stary...
Szukam filmu, który oglądałem w 2004 roku, (thriller lub horror, film zagraniczny). Była grupa ludzi, rozmawiali o czymś i była pokazana odcięta dłoń człowieka. Potem zaczeli się bić. Akcja działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Jednego faceta kobieta zamkła w piecu na zamek i po chwili spalił się tam, drugiemu...
Film przedstawiał życia par, chyba 3 lub 4. Pamiętam że jedna para chodziła do seksuologa lub coś takiego a 2 i to pamiętam najbardziej i jestem tego pewna w 100 procentach. Była laska i ona pragnęła gwałtu powiedziała swojemu facetowi o tym i on próbowal, ale nie wychodziło. W dzień jej urodzin (?) poszli na kolację...
więcejKiedyś trafiłam na film opowiadający o dwójce lub trójce chłopaków, którzy przez przypadek zabili innego chłopaka. Prawdopodobnie im dokuczał, ale nie jestem tego pewna. Zwłoki ukryli w lesie, później sprawdzili chyba ponownie czy nadal się tam znajdują. Pamiętam też, że pod koniec filmu jeden z chłopaków zranił...
Witam, jak byłam mała oglądałam dziwny film i wracam do niego ciągle myslami, nie pamiętam tytułu tylko sceny, film opowiadał o sklonowanych dziewczynkach, miały długie proste ciemne włosy, jedna grała na pianinie, kojarzę taktomierz i faceta, który chciał je zamordowac. Nie jestem pewna ale tych dziewczynek było...
Witam wszystkich, poszukuję nazwy filmu ponieważ męczy mnie on już z dwa dni, i chciałbym go pokazać i obejrzeć jeszcze raz. A więc film o złodziejach dokładnie kobieta i mężczyzna, motywem przewodnim filmu, filmu jest: "im bardziej ty czegoś nie chcesz tym bardziej inni chcą" (coś w tym stylu). Ci złodzieje...
Film byl o chłopaku który mial przyjaciela iboni konczyli szkoły. Ten chlopak bardzo dobrze sie uczył i wyglaszal mowe końcowa i powiedział tam o dziewczynie ze sie w niej zakochal od poczatku gdy ja zobaczył i zaprosił do siebie do domu. Ona przyjechala z kolezankami do niego a pozniej przyjechal jej byly chlopak na...
więcej