Szukam filmu który oglądałam już dawno temu ... Pamiętam jedynie urywki - kobieta ulega wypadkowi i budzi się w kostnicy gdzie (patolog, lekarz??) wmawia tej dziewczynie że ona nie żyje i tylko on ja widzi a tak naprawdę ona żyje i z tego o ile się nie mylę ona miała brać ślub i była też scena gdzie jakiś chłopczyk...
Jak wyżej, pamiętam zwiastun i opis filmu ale nie potrafię sobie przypomnieć tytułu.
Chodzi o to, że to był jakis jakby zakład dla młodych dziewczyn, które jak kończyły 15 albo 16 lat to coś się wtedy działo... Jakaś tajemnica itd. Może ktoś będzie w stanie pomóc bo zapowiadał sie dość ciekawie.
Witam, poszukuje filmu, to był horror. Akcja dzieje ze w Anglii (chyba) i jest to poprawczak, jeden chlopiec jest gnębiony i pewnego wieczoru podcina sobie zyly. Za kare chlopaki sa przewiezieni na wyspe i powoli zaczynaja sie ataki na nich, okazuje sie to ojciec tego zabitego chlopaka, strzela z kuszy czy luku pokolei...
więcejhttps://www.filmweb.pl/film/Power+Rangers-2017-714387 tak się zastanawiałem skoro w filmie pojawia się Rita Repulsa to czy jak powstanie cz.2 to czy wtedy tak wylądałbym ten film https://www.youtube.com/watch?v=5WA3OhPhZ14 chodzi mi o to ze Lord Drakkon na początku był uczniem Rity
Cześć! Ostatnio przypomniał mi się jeden tyci fragment pewnego filmu i za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Pamiętam tylko, że chyba głównym bohaterem był lekko upośledzony chłopak. Miał dłuższe (do ramion), ciemne włosy. Pamiętam, że pewnego wieczoru jakiś gość chciał napaść młodą kobietę(też brunetkę),...
więcejWitam poszukuje filmu ogladalam go jakies moze2lata temu nie pamietam stacji jakas zagraniczna chyba po niemiecku ale u nas w pokoju hotelowym wKrk z mezem mianowicie spodobal sie mi chyba byl o isis jak matka arabka chyba muzlumanka wraz z partnerem zamykaja corke aby nie kontaktowala sie z.tymi w chustach nawet przez...
więcej
Dość długi czas temu oglądałam w telewizji 2 filmy, ale niestety zapomniałam tytułów.
W pierwszym z nich była kobieta z dziećmi(chłopak i dziewczyna) oraz mężczyzna. Wydaje mi się że mieli ze sobą jakąś relacje w przeszłości. I ta kobieta poprosiła go o to by zawiózł rodzeństwo do dziadków. Początkowo dzieci...
Oglądałam kiedyś w telewizji film, w którym główny bohater miał za sobą wiele związków opierających się tylko na pociągu fizycznym i postanowił znaleźć żonę z którą będą do siebie pasowali pod względem inteligencji. Żeni się z raczej zaniedbaną kobietą, która się zmienia- zaczyna ćwiczyć, chudnie i staje się atrakcyjna...
więcejWitam poszukuje filmu ogladalam go jakies moze2lata temu nie pamietam stacji jakas zagraniczna chyba po niemiecku ale u nas w pokoju hotelowym wKrk z mezem mianowicie spodobal sie mi chyba byl o isis jak matka arabka chyba muzlumanka wraz z partnerem zamykaja corke aby nie kontaktowala sie z.tymi w chustach nawet przez...
więcej