Witam. Szukam tytułu filmu w którym kobieta podczas joggingu zostaje porwana przez zakochanego w niej mężczyznę do samochodu. Więzi ją w domu, na siłę chce wziąść z nią ślub. Torturuje ją, podczas próby ucieczki łapie ją, wiesza za ręce i wyłamuje jej stawy. Za chwilę ponownie opuszcza jej ręce. Kobiety tej szuka jej...
więcej
Cześć Wam!
Poszukuje filmu krótkometrażowego - młoda dziewczyna przyszła na rozmowę o prace i szef zamiast z nią rozmawiać, losuje przez program grę - jeśli ona wygra, dostaje prace. Jeśli on, wiadomo. Wybór pada na TAK/NIE (on przez ok. 60 sekund zadaje pytania, ona nie może na żadne z nich odpowiedzieć wprost...
Tytuł zaczynał się od słów Gdzie jest (a dalej imię dziewczyny).
Z tego co wiem jest on o nastolatce ktora razem z przyjaciółkami wyjechała na wakacje ( Bodajże na Hawaje) tam poznała chłopaków, pojechała gdzieś z nimi i zaginęła. Jej matka nigdy się nie poddała, cały czas szukała córki. Prawdopodobnie wyrzucili ją na...
Witam od kilku lat męczy mnie pewien film oglądany na DVD w latach 2000 2003 coś takiego . Wydaje mi się że były dwie części pierwsza w czasach średniowiecza czy coś w podobnie druga czas rzeczywisty film z gatunku horror albo thriller o dwóch siostrach które ukrywają się przed jakimś potworem który je ściga jedną...
Czy ktoś kojarzy kasetę z bajkami, gdzie była m.in. bajka o pchle z imieniem PeeWee, która grała w jakimś zespole? Ponadto była też bajka na kanwie opowieści o trzech małych świnkach oraz jeszcze jakaś z kaczorem Daffy. Być może ktoś ma na półce tego VHS-a i będzie w stanie mi pomóc znaleźć te treści? Z góry dziękuję...
więcejSiemka, wiecie może jak nazywał się film o gangsterze oparty na prawdziwych faktach. Młody mężczyzna dostał areszt domowy i został wyrzucony ze szkoły za przemoc, później trafił do gangu gdzie przewoził narkotyki i broń. W momencie gdy trafił do więzienia ubiegał się o zwolnienie i pisał wiersze. Gdy wyszedł na wolność...
więcejkojarzy ktoś w jakim filmie było, że jechali na motorach (chyba przebrani za gliny?) i przyczepiali jakieś chipy (albo namierzające albo takie które miały po jakimś czasie wybuchnąć nie jestem pewna) do jakiś takich większych aut (vanów czy mikrobusów) ?
Uprzejmie proszę o odpowiedź na następujące pytanie:kto ma prawo dodawać nowe tematy na forach filmów?