Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam jestem tu nowa wykupilam abonament na rok i nie moge obejrzec zadnego filmu jak wchodze na wyszukiwanie wpisuje tytul i ciagle jest tylko zobacz zwiastun nie ma pelnego filmu do obejrzenia. O co chodzi???

Szukam filmu. Miasto po katastrofie w elektrowni atomowej, dusze ludzi błąkają się jako zjawy obok żywych, w szkole uczą o tych zjawach i pewna dziewczyna jest w niebezpieczeństwie bo uczy ją facet który stracił córkę w tej katastrofie i chce zabić tą dziewczynę bo w ten sposób może przywrócić córkę do życia. Coś...

Wie ktoś może jak dodać ludzi kina (np.aktorów lub reżyserów) do ulubionych z góry dzięki

Od razu uprzedzam, że ta bajka to żadna Atlantyda Disneya ani temu podobne. Jeśli to ma pomóc bodajże w 2012 roku ostatni raz oglądalam tę animację.
Fabuła zaczyna się od dwóch nurków (mężczyzna i kobieta), którzy nurkują pod wodą. Znajdują kufer może że złotem, ale przeszkadza im rekin młot. Ostatecznie udaje im się...

więcej

Cześć, od jakiegoś czasu szukam online filmu "It comes at night" / "To przychodzi po zmroku" w wersji z lektorem/napisami, ale zdaje się, że wszystkie darmowe źródła zostały skutecznie scopyrightowane i nigdzie tego nie ma.
Przypadkiem nie leży komuś na dysku albo ma ktoś link?

Byłbym wdzięczny :)

Nie mogę znaleźć filmu. Pamiętam że był tam jakiś porywacz dzieci. Policjantka (główna bohaterka) razem ze swoim psem szukali tych dzieci. W jednej ze scen porwana dziewczynka siedziała z białym królikiem w beczce pod wodą.

Witam wszystkich, poszukuję nazwy filmu ponieważ męczy mnie on już z dwa dni, i chciałbym go pokazać i obejrzeć jeszcze raz. A więc film o złodziejach dokładnie kobieta i mężczyzna, motywem przewodnim filmu, filmu jest: "im bardziej ty czegoś nie chcesz tym bardziej inni chcą" (coś w tym stylu). Ci złodzieje...

Witam wszystkich, poszukuję nazwy filmu ponieważ męczy mnie on już z dwa dni, i chciałbym go pokazać i obejrzeć jeszcze raz. A więc film o złodziejach dokładnie kobieta i mężczyzna, motywem przewodnim filmu, filmu jest: "im bardziej ty czegoś nie chcesz tym bardziej inni chcą" (coś w tym stylu). Ci złodzieje...

Cześć, ostatnio przypomniałem sobie pewien film, ale nie pamietam tytułu. Początek filmu rozpoczyna się chyba w barze gdzie pisarz wdaje się w potyczki słowne z jakimiś ludźmi, zaraz miało dojść do bójki, ale autostopowicz który był w barze stanął do walki i go obronił. Następnie wyszedł z baru i po jakimś czasie...

Film widziałam chyba jakieś 10/15 lat temu. Pamiętam, że była tam dziewczynka z biednej rodziny i tata kupił jej rower. Później została ona oddana jakiejś rodzinie z miasta i tam dorastała. W końcu zaczęła się buntować i zamontowano jej w oknach kraty.