Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film był chyba o grupce ludzi (żołnierzy ?) którzy zostali wysłani do jakiejś bazy(która była gdzieś na innej planecie ?) i gdy się tam dostali, jechali do niej takim dużym mostem który był z nią połączony (teren wokół był chyba całkowicie skalisty) no i gdy się dostali do niej okazało się że jakiś potwór się wydostał....

więcej

szukam filmów z dobrym klimatem katastroficznym coś ala koniec świata, cały świat zalany wodą, albo kilka osób ukrywa się w schronie podziemnym z jakiś przyczyn właśnie związanych z końcem świata :)

kilka przykładów (oglądałem około 5 lat temu i wtedy mi się podobały)

https://www.filmweb.pl/2007.Mgla - warto...

Witam szukam filmy o tematyce średniowiecznej Francji ... Nie jestem pewny ale wydaje mi się że grała tam natalie Portman , był to czas nacisku religi cheszczjanskiej na społeczeństwo, na początku filmu porwana była córką bogatszej rodzinny przez księży bo były plotki że ta kobieta nie jest wierząca więc księża zabrali...

więcej

Ten film byl o porwaniu samolotu w którym był prezydent

kojarzy ktos moze film w ktorym główną rolę grała chyba ruda dziewczynka czego nie jestem pewna, na początku filmu śpiewa i tańczy w swoim pokoju, ciągle sie przebiera
pisze jakis pamiętnik czy tez dziennik
pamiętam tez ze jej przyjaciółka nosi duze okulary korekcyje i ma krótkie czarne włosy z grzywką
nie...

Witam,
paręnaście lat temu miałem okazję obejrzeć fragmentami film, gdzie grupa osób walczyła o przeżycie w świecie pełnym zombie. Najbardziej w pamięć z tego filmu zapadła mi scena, gdy z dachu wieżowca strzelali do zombie dla zabawy oraz moment, gdy przedzierali się wielkimi ciężarówkami przez hordę zombie tnąc ich...

więcej

Jak w temacie, komedia - film oglądałem 10-15 lat temu. Chyba było to tak, że dwóch gości (gruby mały i chudy duży) musi przeszkodzić diabłowi czy innym demonom dostać się do nieba bo jakiś ksiądz wymyślił, że chyba jak ktoś przyjdzie do jego kościoła to od razu jest zbawiony. Ogólnie na końcu walka - jatka była i Bóg...

więcej

Hej, przychodzę do was z pytaniem, czy znacie jakieś fajne filmy tudzież seriale o nastolatkach lub/i tematyce lgbt? Z chęcią obejrzałabym coś o nastoletnich problemach czy rozterkach. Mogą być to produkcje netflixowe, to nie jest problem.

Witam, szukam pewnego filmu ale niestety tytuł się gdzieś zapodział. Film opowiada historię pewnej pary, mają jakąś firmę odzieżową. On jeździ na delegacje ona zajmuję się księgowością. Dziewczyna jest przy kości, pewnego dnia dostaje od chłopaka prezent-wyjazd na turnus odchudzający. W tym czasie on zdradza ją ze...

więcej

Witam jak w tytule poszukuję pewnego filmu. Pamiętam że fabuła polegała na tym, że kobieta wraca do rodzinnego miasteczka w którym kiedyś została zgwałcona jej przyjaciółka (chyba nawet zabita). O tą zbrodnię został posądzony jej ojciec, który znęcał się nad główną bohaterką a w momencie jej powrotu do miasteczka jest...

więcej