Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam serdecznie, szukam filmu który opowiada o podajże amerykańskich żołnierzach walczących z Japońskimi, podczas filmu pamiętam że kilku amerykańskich żołnierzy znalazło podajże jakąś opętaną kobietę która kilku z nich zabiła gdy oni chcieli jej pomóc, w późniejszych etapie filmu żołnierze zaczynają mieć paranoje, są...

więcej

Poszukuje filmów o amerykańskich nastolatkach szkoła,chłopcy problemy dojrzewania itp . Coś w stylu...

W filmie generalnie chodzi o wyścig, są 2 części i w pierwszej rajd jest przez całą - o ile mi się nie pomieszały kraje - Francję, natomiast w drugiej części jest on przez kilka krajów i kończy się w Rosji.

Główny bohater jeździ żółtym mustangiem. Pamiętam jak pierwsza część kończy się gdy jeden z uczestników...

Widziałem tylko fragment filmu i to było kilka lat temu. W tej scenie co obejrzałem była policja w metrze która znalazła pasażerów bez krwi. Dalej jeden chyba policjant odszedł kawałek od miejsca zdarzenia i spotkał tego potwora który to zrobił. No i tyle xD

A za tem , nie wiem gdzie rozgrywana była akcja... Nie zbyt pamiętam ten film. Straży przyjaciele spotykają sie przypadkiem i kobieta zaprasza go na imprezę do jej rodziców mieli chyba rocznicę czegoś albo firmy albo ślubu sama nwm hah. Dobra gdy mężczyzna się pojawił parę dni przed poznał dziadka kobiety który z nikim...

więcej

Szukam filmu o nastolatkach ukrywają się w lesie i nie pokazują się w mieście bo są poszukiwani czy coś w tym stylu

Szukam filmu, który jest o facecie, który budzi się co 20 lat i zjada ludzkie części ciała, żeby się odbudować. Pewnego dnia po zabiciu jednej dziewczyny ojciec postanawia się zemścić i łapie oprawcę, a potem czeka 20 lat, aż on się obudzi. Kojarzycie coś? Z góry dzięki.

Kochani po ostatniej ekspresowej pomocy postanowiłam znowu spróbować tutaj. Już dosłownie lata męczę się z filmem - nie pamiętam tytułu. W jakiejś wiosce, czy małym miasteczku nie wiem czy pojawiają się czy skąd są dzieci, które myślami zmuszają rodziców do samobójstw. Pamiętam, że jedna matka włożyła sobie rękę do...

Jak wyżej w temacie, po obejrzeniu ,,W stronę morza", mam do Was pytanie, czy znacie inne tego typu filmy, które zostają w pamięci na długo?

Na wstępie filmu mężczyzna z kobietą siedzą przy stoliku i zostają przez kogoś zamordowani siekierą. Główny wątek zaczyna się od jakiejś wycieczki szkolnej. Zatrzymują się w jakimś miasteczku. Pamiętam że w barze do jedzenia dostali skwarki jak się później okazało zrobione z ludzi. Następnie biorą udział w chorym show...

więcej