Cześć,
poszukuję filmu, w którym bodajże mąż zleca morderstwo swojej żony/kochanki. Wynajęty mężczyzna postanawia jednak pomóc tej kobiecie, zakochują się w sobie. Pamiętam tylko tyle, że główną rolę grał murzyn i na samym końcu oddaje się on w ręce policji.
Brakuję filmu na filmwebie ze Scott Adkinsem pod tytułem Avengement jako Krwawa Zemsta Premiera TV Puls 21.06.2019 godzina 20:00 oto zwiastun tego filmu podaję link https://www.youtube.com/watch?v=pUQzHB8hs_s
Powitać,
chodzi o bardzo stary film animowany, z którego pamiętam to: osią fabuły był konflikt magii/natury z technologią. Walczyło dwóch braci, jeden taki mały z rudą brodą, drugi wysoki chudy z trupimi rękami. Styliska mocno ekspresjonistyczna i mroczna. Będę cholernie wdzięczny za wsparcie, pomóżta dobrzy...
Szukam filmu scooby doo gdzie najpierw byli oni w kasynie lub w jakiejś restauracji potem przyjechali chyba do hotelu. Tam był też mały scooby doo nie pamiętam jak on się nazywa.
Ekipa jedzie na miejsce zbadać dom,o ile pamiętam to dostali zlecenie i mają mało czasu ustawiają sprzęt i nagrywają,dziewczyna jest jakiś chyba w rodzaju delikatnym medium,drzwi trzaskają,udaje im si przepędzić za scianą znajdują tajemniczy pokoj rozwalaja cegly i do krzesla przykuta jest dziewczyna,wyglada cos...
Film azjatycki, tajski lub indonezyjski, o czarownikach. Dość mroczny i ponury film. Zaczyna się konwojem czarownika z jednoosobowej celi więziennej. Gość cały wytatuowany, cela więzienna w symbolach, wyprowadzają go mnisi śpiewając modlitwy + przerażeni strażnicy.
Gość się uwalnia, zabija ludzi, całość opiera się na...
Nie pamiętam za wiele ale była w nim chyba kobieta która otrzymała od kogoś egzotyczne zwierzątko które później się wydostało i schowało do jej poduszki. Następnie tak jakby ją chyba zapłodniło i dalej nwm.
Cześć wszystkim, mam takie pytanie o jeden film które nie daje mi spokoju. Kiedyś dawno temu moja mama oglądała pewien film o krokodyl, ale nie bardzo pamięta jego tytuł. Ogólnie to stwór był bardzo wielki, zabijał ludzi chyba był też w jakimś basenie i któraś z końcowych scen wyglądała mniej więcej tak, że koleś który...
więcejKochani pomóżcie. Nie bardzo pamiętam szczegóły filmu, ale na początku na jakiejś imprezie młoda kobieta (chyba studentka medycyny) zostaje zgwałcona i tu znowu "chyba" przez swoich doktorów... W każdym bądź razie znała ich, zaciągnęli ją do jakiegoś pokoju i zgwałcili. Potem akcja się rozkręca jak kobieta zaczyna się...
więcej
Proszę o pomoc!!!!
Ostatnio oglądałam film z tego co pamiętam była to komedia romantyczna. Dużo z niego nie pamiętam. Na początku było że dziewczynka i chłopiec poznają się w samolocie. Potem mija kilka lat i oni znowu się spotykają w samolocie i okazuje się że chodzą razem na studia. Ona pierwsza się w nim...