Dzień dobry!
Szukam filmu... Była to komedia romantyczna? Główny bohater (blondyn) prowadził dojść rozwiązły tryb życia (był motyw z rakiem,ale okazało się, że jednak nie jest na niego chory). Przez pewien czas spotykał się z urodą brunetką z dzieckiem, ale dowiedziała się o jego zdradzie. Film leciał na TVP2 w...
Herezja to całkiem niezły, wciągający horror. Nie rozumiem pretensji, że brak tam grozy czy krwawych scen, jeśli chcesz czegoś takiego, to obejrzyj slasher, a nie klimatyczny horror dziejący się prawie w całości za klasztornymi murami. Zarzut, że bohaterki wypowiadają kwestie ze zbytnią emfazą - absurdalny, to...
Witam. Od pewnego czasu szukam tytułu filmu o którym opowiadał mi mój znajomy.
Jest to film z lat 90, który opowiada o podróżach w czasie. Występował tam podobno niejaki dr. "kłysz" choć sam nie jest pewnien co do nazwy bohatera.
Podróżowali w czasie w celu obejrzenia kataklizmów które miały miejsce na...
Witam
Mam prośbę. Poszukuję tytułu starego filmu.
Leciał on kiedyś na TCM.
Jedyne co pamiętam to to że:
- trzech gości chciało obrabować bank
- jeden z nich był kierowcą samochodu coś podobnego do Citroena DS
- dwoje z nich weszło do banku żeby go obrabować i w pewnym czasie jeden zaczął mieć...
Witajcie, kilka lat temu widziałem na necie film o dwóch gangsterach. Pamiętam kilka scen, w jednej zgromadzeni gangsterzy, siedzieli w jakimś klubie i jeden z podległych, bossowi-staremu dziadkowi Xd przyniósł dwie prostytutki i powiedział, że kobieta potrzebuje pracy i by się nadawała do niej, na co boss wziął jedną...
więcejPamiętam scenę, że facet dostaje pracę na wysokim stanowisku i zdejmuje drzwi od gabinetu, mówiąc pozostałym pracownikom, że drzwi do niego są zawsze otwarte i to dosłownie.
pamietam, ze jakieś kobiety prowadziły jakis szpital do leczenia penisa i tam przychodzili mezczyzni i kobiety macaly go
lecialo kiedys w telewizji duzo tego ale nie pamietam na jakich kanalach
Panowie i Panie,
Poszukuję jakiś dobrych filmów o tematyce sci-fi (coś dobrego o astronautach) najlepiej coś o znalezieniu nowego życia ect albo jakiejś katastrofie, wszystkie klasyki takie jak armagedon, interstellar, marsjanin, poojutrze ect widziałem, szukam czegoś dobrego ale mało znanego np. jak 400 dni.
Drugiej...