Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jeśli znacie jakieś tytuły to podajcie.
Chodzi mi o fiilmy których akcja dzieje się na pograniczu. Nielegalne przekraczanie granic, strażnicy, przemytnicy itp. lecz to nie warunek. Byle by się działo na terenach przygranicznych. Najlepiej w PL, ale nie tylko.
Pozdrawiam.

Witam, nie wiele pamiętam ale szukam filmu o dziewczynie i mężczyźnie którzy oboje mieli lekkie zaburzenia psychiczne. Dziewczyna pisała wielką księgę w której zapisywała wszystko żeby nie zapomnieć co się działo. Pamiętam ze zostali parą z tym mężczyzną mieli syna i ona miała jakiś wypadek i ich zapomniała i wróciła...

więcej

Cześć :) Potrzebuję jakiegoś filmu, najlepiej polskiego, w którym ma miejsce scena picia alkoholu w miejscu pracy. Macie jakieś propozycje? Im bardziej komediowy film tym lepiej! Pozdrawiam :)

... i nie pamiętam tytułu! Film był o nastolatce, która próbując być popularna, czy lubiana, czy cokolwiek innego i daje się wykorzystywać swoim kolegom. Pamiętam scenę podczas której około 9-10 letni brat jej chłopaka(?) chce, aby zaspokoiła go w łazience. Na końcu była scena, w której inny chłopak do niej przychodzi...

więcej

Witam może ktoś bedzial wiedział szukam piosenki w której piosenkarz który jest ciemno włosy ma włosy na żelu pieprzyk na twarzy szpare między zębami śpiewa w białym garniturze chyba to Wenecji może ktoś będzie widział o jaką chodzi będę wdzięczny aza pomoc

J/W. Wybieram sie do Szkocji i chcialbym zobaczyc jak tam wyglada przyroda, czy bardzo czesto pada, jak wygladaja wsie, miasteczka i miasta. Mogą byc filmy historyczne ( zobacze przyrode i tereny ) jak i filmy współczesne. A moze ktos z Was był w Szkocji i wie jak tam sie żyje i czy łatwo szybko znaleźć się w pięknym,...

więcej

I czy jesteście z niej zadowoleni .Ja mam cyfrowy polsat i jestem średnio zadowolony z tego powpdu że w tb w tygodniu nie idzie nic ciekawego obejżeć dopiero w weekendy coś leci .

Witam. Od jakiegoś czasu poszukuje filmu, który widziałam dobre parę lat temu przez co nie pamiętam dokładnie fabuły jednak pamiętam główny wątek, dlatego jeśli pomieszam jakieś fakty to wybaczcie.

Film był o dziewczynie, która była zamknięta w pokoju i o ile dobrze pamiętam cały film toczył się właśnie tam....

Pomóżcie, z jakiego filmu polskiego i kto wypowiada te słowa:
- bolało?
-ale co?
- czy bolało jak spadałaś z nieba aniołku

Poranek kojota? Chłopaki nie płaczą? Testosteron?

Poszukuje filmu, o chłopaku który wdaje się w romans z sąsiadką, on ją posuwa, ona chce więcej, na końcu chłopak ma jej dość.