Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film ma na pewno kilkanaście lat, może nawet i więcej niż dwie dekady. Działo się to w epoce dżumy, bardzo mroczny klimat. Dokładnie nie pamiętam ale grupka rycerzy wyruszyła albo odkryć siedzibę czarownic, albo transportowała jakąś czarownicę i dotarła do takiej wioski, która od razu mi się skojarzyła ze wczesną...

Ankieta na temat filmów. Oto link: https://forms.gle/x4ZEEMPaHKt6FoHo6

Cześć, gdzie obejrzę serial chirurdzy od sezonu 5, z lektorem ?

Cześć, mam prośbę - pomożecie mi znaleźć tytuł filmu? Sama nie daje rady znaleźć.

Film jest o małżeństwie - ona jest lekarzem ginekologiem i niestety traci ciaze. Wprowadzają się gdzieś w pobliże miejsca zamieszkania jego ojca. Ona dostaje pracę w jakiejś klinice i chcą adoptować dziecko.
Nie pamiętam wszystkiego,...

więcej

Witam, mam 24 lata i trochę seriali w życiu widziałem, ale niestety od kilku lat, gdy skończyłem Pirson Break nic mnie nie może tak wciągnąć, kompletnie totalnie nic, dla mnie ten serial to piepr*one arcydzieło, szczególnie pierwsze sezony, choć przyznam, że Lost to była też przygoda i zarywane noce. Od tamtej pory nie...

więcej

Szukam filmu który dosyć nowy był.Starszy mężczyzna dowiedział się,że niedługo ma umrzeć i nie chciał już się leczyć.Chciał pojechać do jakiegoś miejsca gdzie miał tam umrzeć jego rodzina nie chciała do tego dopuścić.I córka kazała mężowi i matce pojechać niby tam z nim,ale mieli w drodze go przekonać,zeby tam nie...

A na filmwebie oczywiście nie można ocenić, bo nie ma ich w bazie. Wstyd i hańba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://fangate.net/filmy-seriale/filmy/11-filmy-i-seriale/filmy/1743-obcy-6-krot kometrazowek-na-40-lecie-serii.html

Witam

Poszukuje filmów/seriali o silnych kobietach . Mogą być nawet zołzami aczkolwiek mają dać się w jakiś sposób lubić . ( żeby widz mógł się utożsamić )

Mile widziane też przykłady takich bohaterek które niby to są miłe i łagodne ale gdy trzeba potrafią być twarde .

Jeden ale bardzo ważny warunek . Nie...

więcej

Oglądałem jak miałem z 10 lat i nie wiele pamiętam ale wiem że główny bohater miał dziewczynę która potem chciała go zabić, za coś co on zrobił ale tego nie pamiętał. Ta łaska z jej ekipą potrafiła się zamieniać w takie czarne potworki, demony czy coś i pod koniec główny bohater odkrywa że jest jednym z nich i też się...

więcej

Hej,

proszę o pomoc w przypomnieniu tytułu filmu. Jest to thriller, w którym małżeństwo porywa, torturuje i zabija dzieci nagrywając to. W filmie tym porwanemu chłopczykowi udaje się zadzwonić z łazienki i odczytując adres z pudełka po lekach podaje go kobiecie. Kobieta przyjeżdża i ratuje chłopczyka, który jest już...

więcej