Pamiętam ten film jak przez mgłę, więc nie wiele napiszę. W każdym razie, film był nakręcony chyba przed dwutysięcznym rokiem, głównym bohaterem filmu była dziewczyna która chciała zostać chłopakiem i pamiętam tylko ostatnią scenę właśnie jak główna bohaterka zostaje zgwałcona przez swoich kolegów (?). Pamiętam jeszcze...
więcejromans chlopca w wieku ok 15 lat z dojrzalsza nauczycielka, nie pamietam prawie nic, jedynie wydaje mi sie, ze aktorka mogla byc troszke podobna z urody do Patsy Kensit... Gdzies chyba nad morzem sie dziala akcja tego filmu... Ktos cos?
Witajcie jak zwykle o pomoc..szukam filmu..chyba Niemiecki.akcja toczy się w górach alpiniści..okres między wojenny .s może czas Nazi..
hej szukam tytułu lub tytułów.bo nie pamiętam czy to ten sam film.
1. ojciec psycholog dzwoni do córki też Pani psycholog bo ma pacjenta który ma kilka osobowości , między innymi jedna osobowość była niepelbosprawna jezdzila na wozku , druga była zupełnie zdrowa ro chuba w maire nowy film
2. nie wiem czy to ten sam...
Oglądałam go jakieś 10-12 lat temu. Główną rolę grała chyba policjantka, która pracowała z psem. Ten pies zginął w akcji i zaczęła pracować z innym. Szukała chyba jakichś zaginionych dzieci. Pamiętam, że jedna z nich, dziewczynka, była zamknięta w metalowej beczce z białym królikiem. Beczka znajdowała się pod wodą.
Chyba hiszpański dramat. Ojciec szef kuchni z nastoletnie córka przeprowadzają się do nowego miasta. Chyba po śmierci matki. Ostatnia scena oneshot jest taka ze ojciec wiezie chłopaka, domniemanego odpowiedzialnego za śmierć córki, łódka.. I wraca sam.. Nie da się zapomnieć.
Znacie jakieś ciekawe filmy, gdzie jest romans w tle - obojętnie jakie gatunek, byleby znajdował się wątek miłosny :)