Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamiętam ten film jak przez mgłę, więc nie wiele napiszę. W każdym razie, film był nakręcony chyba przed dwutysięcznym rokiem, głównym bohaterem filmu była dziewczyna która chciała zostać chłopakiem i pamiętam tylko ostatnią scenę właśnie jak główna bohaterka zostaje zgwałcona przez swoich kolegów (?). Pamiętam jeszcze...

więcej

romans chlopca w wieku ok 15 lat z dojrzalsza nauczycielka, nie pamietam prawie nic, jedynie wydaje mi sie, ze aktorka mogla byc troszke podobna z urody do Patsy Kensit... Gdzies chyba nad morzem sie dziala akcja tego filmu... Ktos cos?

Witajcie jak zwykle o pomoc..szukam filmu..chyba Niemiecki.akcja toczy się w górach alpiniści..okres między wojenny .s może czas Nazi..

oprócz Małego Manhattana i Moja dziewczyna 1 i 2 bo te oglądałem

hej szukam tytułu lub tytułów.bo nie pamiętam czy to ten sam film.
1. ojciec psycholog dzwoni do córki też Pani psycholog bo ma pacjenta który ma kilka osobowości , między innymi jedna osobowość była niepelbosprawna jezdzila na wozku , druga była zupełnie zdrowa ro chuba w maire nowy film
2. nie wiem czy to ten sam...

więcej

Oglądałam go jakieś 10-12 lat temu. Główną rolę grała chyba policjantka, która pracowała z psem. Ten pies zginął w akcji i zaczęła pracować z innym. Szukała chyba jakichś zaginionych dzieci. Pamiętam, że jedna z nich, dziewczynka, była zamknięta w metalowej beczce z białym królikiem. Beczka znajdowała się pod wodą.

Chyba hiszpański dramat. Ojciec szef kuchni z nastoletnie córka przeprowadzają się do nowego miasta. Chyba po śmierci matki. Ostatnia scena oneshot jest taka ze ojciec wiezie chłopaka, domniemanego odpowiedzialnego za śmierć córki, łódka.. I wraca sam.. Nie da się zapomnieć.

Która część "Drogi..." jest, Waszym zdaniem, najlepsza?

Znacie jakieś ciekawe filmy, gdzie jest romans w tle - obojętnie jakie gatunek, byleby znajdował się wątek miłosny :)

Hej. Jakie najdłuższe filmy oglądaliście, pytam bo lubię takie filmy, tak żeby trwały ponad 150 min, coś w stylu " Zielona Mila" lub "Gorączka".