Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

hej szukam jakieś filmów w,którym główne role gra paczka znajomych/przyjaciół (Może być tzw"romeo i Julia")

Chodzi mi o filmy w ,których główne role grają dzieci/młodzież,ale nie ma to ma byc jakieś film dla dzieci tylko typu:
-Disturbia (Niepokój)
-Super 8-Ten film mi się bardzo...

Szukam filmu zapewne horror, film powstał między 1969 a 2000 rokiem, jest to film o psychopacie który złapał grupę osób i podaje je testom, gdzie musza rozwiązywać różne zagadki ale jak odpowiedzą źle to ich zabija, ale jest też możliwość okaleczenia siebie i nie trzeba odpowiadać na zagadki, lecz z każdym kolejnym...

Szukam filmu zapewne horror, film powstał między 1969 a 2000 rokiem, jest to film o psychopacie który złapał grupę osób i podaje je testom, gdzie musza rozwiązywać różne zagadki ale jak odpowiedzą źle to ich zabija, ale jest też możliwość okaleczenia siebie i nie trzeba odpowiadać na zagadki, lecz z każdym kolejnym...

Cześć wszystkim!

Mam olbrzymią prośbę, bowiem aktualnie jestem na etapie kończenia swojej pracy magisterskiej, w ramach której badam odbiór programów TV oraz wizje tego medium w dziełach sci-fi, w tym w licznych filmach :)
Do zamknięcia ostatniego rozdziału potrzebna mi jest jednak ankieta. Bardzo serdecznie...

Szukam filmu, w którym dostaje przepustke do innego swiata i musi go uratować i nie jest to film animowany.

Film o nastolatkach, zaczyna sie gdzies na wsi chlopak przyjezdza do dziewczyny na rowerze chyba ma urodziny czy jakas tam inna okazja. Potem jada na wycieczke klasowa. Ona widzi jak on sie caluje z jakas dziewczyna przy basenie, przejeta biegnie przez las i łamie nogę. Na wycieczce sa w jakims zamku czy cos takiego i...

więcej

film opowiadał o historii mężczyzny który był szkolony od małego na zawodowego zabójcę , w przeszłości kiedy był jeszcze nastolatkiem śledził a następnie nagrał pewnego zabójce którego potem poprosił by ten go szkoli.

Dziękuję. :*

pamietam,ze ten mlody policjant mial rozpracowac dlaczego ludzie gina (w chinskim kasynie czy cos w tym rodzaju),mial grac z facetem,ktory do tej pory z kazedym wygrywal w jakas trudna gre ,chcial,zeby david carradine nauczyl go w to grac do wieczora,tamten odpowiedzial,ze to bardzo trudna gra i tak nie da rady,stawil...

więcej

Pamiętam tylko, że kobieta do końca życia się nie odzywała do męża, po tym jak ja uderzył, film był stary, bodajże czarno biały, Ktoś kojarzy?